Alla inlägg under september 2010

Av Joanna Löfdahl - 12 september 2010 08:06

Det märks att det har varit mycket på sista tiden, för nu här på morgonen visste jag inte ens vilken dag det är idag. Men vi kom fram till att det är söndag idag. Jag gillar inte söndagar särskilt mycket alls. Vaknade jättetrött denna morgon, Anton lekte en stund på golvet själv innan jag klev upp, duktig kille! Måste lägga mig tidigare på kvällarna, för det här håller inte. Det är jobbigt att kliva upp så trött.


Har fortfarande ont i magen, det skär som knivar så fort jag går. Jag vet inte vad det är, och jag har ingen lust att gå till vårdcentralen och kolla upp det heller. När jag var dit tidigare i veckan så tog jag upp det också, men dom trodde inte det var något. Dom undersökte det inte eller så. Jag är bara less på att ha ont nu. Värktabletterna hjälper inte heller. Och jag som vill/behöver städa idag. Får göra så gott jag kan i en takt som gör så lite ont som möjligt.


Skulle så gärna vilja hitta på något. Umgås lite. Få annat att tänka på. Men det är inte det lättaste då orken tryter. Men den kommer kanske tillbaka snart, få hoppas det iaf.


Söndag idag alltså, vad gör ni på söndagar? Jag är uppväxt med att söndagar är städdagar. Så det är väl bäst jag sätter igång ;)

Av Joanna Löfdahl - 11 september 2010 20:10

Ja då var det kväll igen då. Denna kväll är inte tipp topp. Jag har fått feber igen och ont i ryggen. Tror det är åt njurarna till, är faktiskt inte helt hundra på vart dom sitter någonstans. Ont gör det iaf. Och jag är less på att vara sjuk nu :( Magen gör fortfarande ont också, skär som knivar. När ska eländet ta slut?


Vi tog och cyklade till Ica Maxi tidigare. For även förbi biltema och köpte en cykelpump, och ja det gör vi inte om kan jag ju meddela. För den gick sönder när vi skulle pumpa mitt däck, vi hann inte ens börja pumpa. Biltema har ju bara skitgrejer. Jag tänker aldrig mer köpa något där över huvud taget. Vågar man ens låta Anton sitta i cykelstolen därifrån? Eller cykelkärran? Kommer det ramla av och gå sönder när man är ute och cyklar? Blir inga fler köp därirfrån iaf. Och Ica hade inget roligt att komma med. Bara samma gammla vanliga tråk. Hittade strumpor till Anton, återstår att se om dom passar, tror dom kommer vara lite stora. På hemvägen stannade jag till på macken och pumpade cykeln. Och herregud vilken skillnad! Cykelfärden hem gick som en dans.


Väl hemma var det middagsdags för länge sedan. Men jag vågade inte äta något. Är så himla konstig i magen. Hela magen känns uppochnedinochut. Känner av något halsbränneliknande. Mår bara illa hela tiden, och ingenting smakar något. Tar emot att svälja en tugga macka ens. Så det där med att äta känns det som jag kan hoppa över nu ett tag. Grabbarna fick äta själva. Anton åt som en mindre häst! Roligt att se då han dom senaste veckorna faktiskt inte ätit så bra. Men det kanske vänder nu!


Lilleman är vaken än. Han verkar inte vilja sova. Och inte sover han längre till morgonen för det heller. Nåväl, bara han är på gott humör imorgon så gör det ingenting.


Nu ska jag sitta här i soffan och fortsätta må dåligt. I kropp och knopp.

Av Joanna Löfdahl - 11 september 2010 14:44

Här sitter jag nyvaken. Anton sov lunch länge idag, så jag passade på att få någon timmes sömn jag med. Det var välbehövligt kan jag lova. Men som det känns hade jag gärna kunnit sova någon timme till också. Men nog lika bra att jag inte gör det för annars kommer jag väl inte kunna sova till kvällen sen. Skönt var det att få sova lite iaf.


Nu sitter jag och funderar på om vi ska ta och sätta oss på cykeln och cykla bort till Ica Maxi. Vet dock inte hur mycket luft jag har i däcken. Om ett annat får man väl styra cykeln dit och sedan pumpa borta på macken när man går förbi. Vi har nämligen ingen cykelpump längre, den vi hade gick sönder, tråkigt nog. Men känner att vi måste få komma ut och få lite luft, och se lite annat. Inte konstigt man blir trött av att bra vara inne. Hoppas regnet håller sig borta bara.


På Ica tänkte jag kolla om vi hittar någon middag. Och kanske om vi hittar något lördagsgodig. Jag vill ha godis. Vet att jag inte borde. Men hey, det är ju lördag! Känner mig faktiskt värd lite godis. Ska även kolla om jag hittar några strumpor till lilleman. Jag förstår inte vart alla hans strumpor tar vägen. Förstår mig heller inte på hur fort strumporna blir för små, det är ju helt sjukt!


Nu ska jag ta mig i kragen och klä på oss. VIll ut ut ut. I skrivande stund skymtar jag solen till och med! Jaaa!

Av Joanna Löfdahl - 11 september 2010 11:09

Här kommer något positivt. En bild på världen finaste unge. Min unge.


   

Morgonmys i soffan.

 

Mitt allt här i livet. Denna lilla skapelsen är min stolthet.

Kärleken till min son är större än allting annat.


Anton - Mamma älskar dig.

Av Joanna Löfdahl - 11 september 2010 10:38

Känner mig bara ledsen idag. Kan inte riktigt smälta vissa saker. Det kommer kanske ta tid det här innan jag får någon rätsida på det. Det jag har problem med att förstå är hur man kan ljuga för någon som man påstår sig älska. Sedan vet jag inte vilket som känns jobbigast lögnen eller det lögnen handlade om. Det är två onda ting för mig. Jag vet bara inte vad jag ska tro längre. Det gör mig förtvivlad. Som vanligt är Joanna alldeles för godtrogen. Jag önskar många gånger att jag vågade säga ifrån, sätta ner foten. Jag ska inte behöva ta en massa skit. Jag är värd att behandlas med respekt. Men just nu känner jag mig inget vidare respekterad.


Det kommer bli bra. Det är iaf vad jag vill tro. Det finns inget annat på min karta. Jag hade ju målat upp en bild av framtiden, en bild där vi alla ingick. Kommer det inte bli så nu? Ärligt talat vet jag ingenting just nu. Och när jag är förvirrad som jag är nu, så tänker jag inte fatta några beslut. Allt ska tänkas igenom noga, man ska inte göra något förhastat.


Känner att jag borde göra något roligt idag. Men vad finns det att göra? Jag är less på att bara sitta här. Skulle vilja hälsa på någon, men det får vänta..

Av Joanna Löfdahl - 11 september 2010 08:16

Lördag morgon. Sitter och tittar ut genom fönstret och det ser blött ut ute. Ska det blir regn idag? Jag som hade hoppats på att kunna vara ute lite. Kanske ta en cykeltur. Skulle behöve köpa snus, och vill köpa en hel stock på Ica Maxi för det blir billigare än att köpa dosa för dosa uppe på lillwillys. Får se om jag trotsar vädret och tar en cykeltur ändå senare. Kan ju hända att det spricker upp och blir fint väder senare också. Svårt att säga nu.


Vet inte vad som ska ske idag. Jag har inte landat från gårdagen ännu, kanske tar det tid. Känns bara som världen är ute efter att jävlas med mig nu. Allt som  kan bli fel blir fel. Och jag börjar ifrågasätta nu hur mycket det är tänkt att man ska orka? Allt kommer ju på en och samma gång just nu, inte ens utdelat i lagoma doser, pang på bara allt på en gång. Och jag känner mig less.


Jag ska försöka tvätta idag, igen. Har en hel del kvar inne i badrummet som ska tvättas, och när det är tvättat ska jag städa där inne. Då får man lite annat att tänka på. Det blir bra.


Detta blir ju ingen toppenhelg precis. Men man får göra det bästa av situationen.

Av Joanna Löfdahl - 10 september 2010 22:14

Skrev ett alldeles för konstigt inlägg. Raderade det innan någon skulle tro att jag var helt bakom flötet. Denna kväll är fylld av tvivel. Tvivel på bland annat kärleken. Men nu ska vi inte tala mer om den saken. Bara himla skrämmande hur en händelse kan skaka om hela ens värld.


Skriver mer imorgon kanske. Ikväll kan det bara bli fel.


Godnatt.

Av Joanna Löfdahl - 10 september 2010 13:27

Tvättningen är klar. Jag och sambon turades om att springa fram och tillbaka till tvättstugan. Och allt blev tvättat och klart. Och det blev torrt! Yaay. I vanliga fall är det alltid något som inte hinner bli torrt. Men idag klarade vi det omöjliga!


Även fått ett annat lite tråkigt besked. Tänker inte skriva speciellt mycket om det här. Jag kan bara säga att jag förstår att det blev såhär, vi har inget agg för det. Det tråkiga är bara att det drabbar oss, ännu en gång. Motgång på motgång. Just nu känner vi oss lite låga, men det blir bättre! Vägrar tro något annat.


Nu ska vi strax klä på oss och åka in till stan, för Patrik ska lämna in sin tidrapport. Den skulle ju redan vart inne men det har ju inte gått eftersom han varit sjuk. Så bättre sent än aldrig får vi hoppas.


Passar kanske på att knata runt lite på stan. Känns så tråkigt att bara åka in och vända. Får se vad vi hittar på. Vet bara att vi alla tre behöver se lite annat än lägenheten.


Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards