Alla inlägg den 6 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 6 september 2010 17:51

Nu har vi snart klarat av ännu en dag. Än så länge har jag bara haft lite feber idag. Sambon har haft mer än mig. Men jag ska inte ropa hej än. För igår var det så att min feber drog igång ordentligt först på kvällen. Och då var jag minsann inte så himla kaxig. Hade glömt bort hur himla ont i kroppen man får när man har feber.


Anton har varit på blandat humör idag. Stundvis har han varit jättego och mysig, för att bara en kort stund senare förvanlas till ett litet monster. Men det är ju som vanligt nu. Det är väl någon fas som skall gås igenom. Det blandat med att han faktiskt inte är helt pigg än. Han har en himla hosta, och så har han blivit supersnorig också. Idag har han inte haft feber, men han har legat på gränsen till feber. Men han har bara fått febernedsättande i morse. Blir att ta en ny temp på honom innan läggdags, för att kolla läget. Så man får planera natten, om man behöver gå upp och ge honom febernedsättande eller inte.


Nu på eftermiddagen har jag och Anton städat lite. Antog projekt få Anton att plocka upp sina leksaker. Förväntade mig världskrig för det är väl mer eller mindre vad det brukar bli. Han brukar hälla ut dom backar med saker som jag plockat ihop osv. Men idag var han jätteduktig och hjälpte mamma så snällt! Helt fantastiskt. Det enda han bråkade över var när jag hade sopen och HAN ville sopa. Sen vart det mer bråk då jag tog fram dammsugaren, för HAN ville dammsuga. Och sist men inte minst blev det ytterligare lite mer bråk när det kom till golvtorkningen, för HAN ville torka. Haha, lillesöt!


Städningen behövde verkligen göras! Det var ju inte städat alls på minst en vecka. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut. Golvet mar smuligt och äckligt, och det var fläckar överallt där Anton spillt glass och dryck osv. Men nu är det rent och fint igen, och det känns kalas! Har även öppnat några fönster på glänt för att vädra ur lite baciller. Får se om det fungerar eller inte. Ska väl öppna balkongen och vädra lite mer efter att Anton somnat. För annars går han ut där och ska leka, kasta ner saker till grannen, och klättra på stolar och bord där ute. Och det känner vi inte för, inte idag.


Det är lite jobbigt att Anton är så himla mycket piggare än oss. För han tycker att mamma och pappa är jättetråkiga nu. Det var ett under att jag ens orkade städa. Men Anton fick ju vara med så det tyckte han var roligt. Då har ju fått lite "aktivitet" idag iaf. Tog sin lilla tid att städa när man har feber och ont i kroppen. Men det blev bra ändå till sist.


Nu är lilleman supertrött och supergrinig. Och han går bara och slåss och hittar på saker som han inte får. Och så tar man ifrån honom det han slåss med och då blir han STORTOKIG. Oj oj, inte lätt idag inte.


Av Joanna Löfdahl - 6 september 2010 09:07

God morgon gott folk. Vi är vakna och inte gråter. Min hals gör dock väldigt ont, jättejobbigt! Hade ingen feber när jag vaknade, skönt! Igår kväll hade jag över 39 graders feber och kände mig mer eller mindre död. Men mornarna är alltid bäst på feberfronten. Febern kommer fram mot kvällen.


Antons temp låg bara på 37,5 i morse, så hans feber kanske släpper taget nu! Hoppas hoppas hoppas. Ringde till hans dagis i morse och sa att han blir hemma några dagar till, för att han inte är pigg än. Frågade hur dom ställde sig till att medicinera honom när det behövdes. Och dom sa att var det de Anton behövde så självklart ställde dom upp med det! Så det känns verkligen jättebra! Så vid nästa dagisbesök ska jag ta med mediciner så Anton har där borta. Det blir nog bra. Hoppas dock att vi slipper gå igenom detta någon fler gång.


Nu är det ny vecka, ny dag. Hoppas på en bättre vecka än den föregående. Men det lär ju inte kunna bli jobbigare!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards