Alla inlägg den 3 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 3 september 2010 21:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Joanna Löfdahl - 3 september 2010 11:07

Idag har är båda grabbarna här hemma sjuka. Själv känner jag mig inte allt för pigg heller kan jag lova. Men jag försöker att inte känna efter. Det känns som det inte vore någon hit om vi blev sjuk alla tre samtidigt. Så jag får väl istället vänta tills grabbarna är pigga ;) Får göra så gott jag kan iaf. Garderar mig genom att ta tabletter så behöver inte kroppen kännas så jobbig. Tackar gudarna för voltaren och alvedon!


Hösten börjar komma krypandes, har ni alla märkt det? Det börjar sprida sig en stämning inom mig. En känsla jag saknat så mycket. Hösten är nog min absoluta favorit årstid. Den är så himla mysig. Och naturen får så många vackra färger. Och man kan sitta inne på kvällarna med tända ljus och dricka té och mysa. Hösten är fantastisk. Det har varit några riktigt fina dagar här nu. Tyvärr har dom ju spenderats inomhus. Men det får lov att vara så när det finns sjuklingar här hemma. Hoppas bara det är fint väder då alla är pigga igen, så vi kan passa på att vara ute lite. Ta promenader och bara ha det gott. Jag längtar så tills det blir ännumera höst. Och jag hoppas att den inte kommer regna bort. Jag vill ta vara på denna hösten. Jag behöver det.

 

Idag var tanken att jag skulle städa. Här är ju inte städat på flera dagar nu och det börjar synas! Golven är smuliga att gå på och det ligger lite damm och ludd och sånt på golven. Ska försöka få lite gjort när Anton vaknat. Just nu ligger han och sover här på soffan breve mig. Han behöver den närheten nu, han är alltid så då han är sjuk. Då vill han vara nära. Och han behöver verkligen få sova. Idag har han lite feber igen. Om den stiger får vi gå masa oss till vårdcentralen för att ta en ny halsplatta på honom. Märks att han har feber idag igen, för idag är han gnällig som dagarna innan. Igår då han inte hade feber var det nästan inget gnäll alls.


Nu ska jag kolla vidare på nätet en stund. Och när Anton vaknat ska jag sätta igång med städningen. När den är klar tänkte jag att vi skulle våga oss ut en liten sväng och åka och handla. Fattas en del här hemma i skåpen och kylen.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards