Alla inlägg den 28 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 28 september 2010 21:54

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, längtar som få! Klev ju upp kl 5 i morse. Sov nog en liten kvart eller så när jag nattade Anton på dagen. Jag var bara så trött och däckade. Och när jag vaknade stod lunchen på bordet :D Haha det var perfekt!


Intervjun gick bra idag. Jag börjar 11 Oktober, känns kalas! Såklart känns det skrämmande och roligt på en och samma gång. Tar en dag i taget. Men det känns som en bra början. Kanske är det min tur nu. Ska bli roligt att få komma ut och träffa folk, få göra annat än att sitta hemma och dega. Spännande minst sagt! Känner mig glad över denna chansen.


Gick på stan på eftermiddagen. Tänkte leta vantar till lilleman. Men hittade inga alls, hittade mest bara tummvantar, eller tjejvantar. Och jag vill ha fingervantar till Anton ju, men idag fanns det iaf inga att få tag på. Inte där jag kollade iaf. Och Anton var inte riktigt på humör för att gå i affärer, han är fortfarande trött och gnällig och slut på. Till veckan blir det dagis för honom igen, det ser han fram emot.


Åh finns så mycket jag vill skriva. Men jag orkar faktist inte. Är helt slut på. Får skriva mer imorgon istället. Nu tänker jag göra kväll och gå och lägga mig. Sängen here i come!! :D

Av Joanna Löfdahl - 28 september 2010 12:02

Det var en ledsen lilleman dom gjorde EEG på. Han var helt förkrossad och fick panik när dom skulle ta på honom mössan där. Men det gick bra till slut och sedan somnade han som en stock, så det var väl för väl. Men jobbigt att se honom såå ledsen :( Sen kom dom in efter kanske 20-30 minuter och sa att dom ville registrera lite när han var vaken också... Så då var det bara att väcka honom, och han var ju så himla trött :( Nu ska vi se om han lyckas sova något mer, blir svårt att hålla honom vaken på eftermiddagen sen.


Har lite och fixa och greja innan jag ska iväg på intervju. Men det är svårt att ta mig för saker och ting idag känner jag. Det är sol och fint ute också, jättehärligt väder ute. Så vi ska ut lite mer senare också.


Lunch skulle behövas också. Är hungrig i magen.

Av Joanna Löfdahl - 28 september 2010 08:08

Jag är inte så bra på det där med att kliva upp tidigt. Hade ställt larm på telefonen att jag skulle väcka Anton kl 04.30 Men jag kom inte upp riktigt då.. utan det blev en halvtimme senare. Kl 5 klev vi upp. Hoppas det räcker och att han kan somna sen på sjukhuset. Annars kommer jag bli jättebesviken på mig själv som inte klev upp då klockan ringde.


Anton är trött och gnällig och så nu. Så han borde ju somna där sen. Om han inte piggnar till när vi går ut sen. Har tänkt att vi ska gå ut på en liten stund, för utelek är ju uttröttande också. Bara han inte piggnar till. Det återstår att se. Vi åker lite tidigare till sjukhuset också, för att springa i lite trappor, det är ju uttröttande. Ska bli skönt att få detta överstökat.


Sen på eftermiddagen idag har jag den där intervjun. Lagomt nervös sådär! Men ska bli roligt att se vad det handlar om och så, och se om det är något för mig. Och dom ska ju se om jag passar dom också, med min vanliga tur så gör jag väl inte det. Självförtroendet är ju inte på topp. Men det ska vi försöka ändra på.


Nej, har inte tid att blogga vidare mycket nu. Ska fortsätta roa lilleman, så han inte vill gå och lägga sig. Kan ju lika gärna börja klä på honom nu, för det blir alltid en kamp.

 

Vad ska ni göra idag?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards