Alla inlägg den 29 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 29 september 2010 21:11

God kväll! Ikväll känner jag mig jättetrött, så det blir inte till att sitta uppe så länge. Haha, lätt att säga iaf, men inte lika lätt att göra. Sitter ju alltid upp alldeles för länge. Måste sluta med det. Speciellt om jag ska orka med praktik här framöver. Ser verkligen fram emot det.


Gick sådär hos tandis idag. Anton blev jätteledsen när vi var där, han ville inte alls att hon skulle få titta på hans tänder. Märks att det varit mycket sjukhus/läkarbesök osv för honom på sista tiden. Eller så är det bara för att han är äldre nu och mer medveten, eller kanske en blandning av dom. Ledsen blev han iaf. Och lite banning fick jag allt för slarvningen med tandborstningen. Men vi har ju varit sjuka allihopa, och allt vad rutiner heter har gått åt pipsvängen. Men nu tar vi nya tag!


Vi hade inplanerat lite utelek efter tandis. Men vi gick och handlade, och sedan mötte en kompis och hennes son upp oss. Och vi beslutade oss för att följa med dom till Ica Maxi. Så vi trampade iväg på cyklarna. Och som alltid när man åker dit rusar klockan iväg. Så vi hann inte med någon utelek. Men det gjorde ingenting för Anton, för han fick ju åka cykel, snacka om lycklig kille! :) Har bestämt mig nu för att alla dagar med fint väder ska vi ut och cykla mycket. Cykla och leta reda på roliga lekplatser kanske :)


Sen när vi kom hem var klockan alldeles för mycket. Anton fick gröt till middag, och det hade han inget emot, han mumsade i sig allt skrattandes ^^ Lillesöt! Sen busade han med pappsen medans jag diskade och lagade potatisgratäng. Anton var för trött och hann inte med någon gratäng. Så han får kanske smaka imorgon om han vill ha, han är lite kräsen ibland min son ^^ Undrar vem han fått det ifrån? ;) Inte då från jag för jag har mitt kvar!!! ;)


Imorgon SKA jag duscha. Hade tänkt göra det ikväll, men jag är alldeles för trött. Så ska väl försöka släpa mig in i duschen imorgon på morgonen. Känns som jag inte duschat på år och dar!! Vill duscha varje dag helst. Men man hinner/orkar inte alltid det.


Nu ska jag och älskligen glo lite tv, sen blir det sova. Är dödstrött.

Av Joanna Löfdahl - 29 september 2010 09:59

Tänkte göra ett försök att få till ett blogginlägg från min egen dator innan jag måste stänga av den. Min dator låter verkligen inte bra alls just nu. Och den får inte vara på några längre stunder. Jag måste ta och lämna in den på lagning eller något, så här kan den ju iaf inte vara. Sambons dator är ingen idé att plocka fram så länge lillemannen är vaken, för sladden är glapp på den, och Anton älskar att dra ur sladden hela tiden. Rart med barn ^^


Idag tänkte jag försöka få lite städning gjord här hemma. Känns som att det behövs. Hittills har jag bara stökat undan i köket, fått en maskin disk diskad. Ska snart tömma den och i med mer disk. Sen ska jag få igång en maskin tvätt också hade jag tänkt. Och dammsugas behöver det göras, och dammtorkas lite. Och så tänkte jag att jag ska stryka överdraget till soffan när Anton sover sen. Vågar faktiskt inte ta fram strybräda och strykjärn när han är vaken. Han är ju snabb som rackarn, och en olycka händer så lätt. Så det får helt enkelt vänta tills han sover. Så får göra så mycket annat jag hinner innan det är dags för lunch, efter lunchen ska han sova. Jag som brukar passa på att slappa när han sover, men vissa dagar får man göra undantag helt enkelt.


Sen ska Anton till tandis på eftermiddagen. Blir spännande att se hur vi skött hans tandborstning. Kan erkänna att nu under alla sjukor har det slarvats rejält! Inget jag är stolt över. Har kännt skuldkänslor över att det blivit som det blivit. Men nu när vi piggnat på oss så har vi tagit tag i tandborstningen ordentligt igen. Det är viktigt det där. Och eftersom det fungerar så bra med tandborstningen så måste vi ju ta vara på det. Anton älskar att borsta tänderna. Inte alla som är lika lyckligt lottade på den punkten vad jag förstått.


Nej, nu låter datorn illa. Den ska få vila lite så sparkar jag igång den till kvällen igen och ser om den låter bättre, gör den inte det så lånar jag sambons dator till kvällen när Anton somnat. För blogga vill jag ju göra nu när jag kommit igång med det. Det är ju riktigt roligt. Hade tänkt bjuda på ett par bilder på lilleman också, men det blir senare.


Vad gör ni idag?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards