Alla inlägg den 8 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 8 september 2010 19:56

Ja då var ännu en dag snart slut då! Jisses, vart tar tide vägen? Kan ju inte påstå att jag gjort särskilt mycket idag. Det enda nytta jag gjort är väl att vika all färdigtorkad tvätt och lägga dom i dess rätta lådor, och rensat ur Antons klädlåda, rensat bort det som var för smått och det som inte används. För hans låda var verkligen överfull, så fick inte plats med den rena tvätten. Så nu har vi en hög till med kläder som ska läggas bort/säljas. Just nu orkar jag inte ta tag i det där med att lägga ut annons på kläder. Vore ju i och för sig kanon om man kunde få en slant. Men jag har inte orken. Men det kommer väl. Ja, och så har jag väl diskat lite och så. Annars har det varit en rätt slapp dag. Och det har varit skönt.


Visst är det tråkigt att vi är sjuka allihopa och så. Men det är faktiskt också väldigt mysigt att få vara hemma hela lilla familjen. Vara hemma och bara rå om varandra. Det är något speciellt med det! Och det är ju faktiskt en liten tröst när allt annat känns eländigt, att vi får vara tillsammans!


Nu är det kväll och vi försöker få Anton att somna. Men lillherrn har sovit två gånger idag, så han har inte riktigt lust att sova nu när det är kväll. Vi har varit ute och lekt lite också. Anton blev så lycklig att få gå omkring ute. Han rusade runt precis som om det var första gången han såg allt. Det var fantastiskt att se hans glädje.


Och nu är det Idol också, det kollar vi såklart på! Det är så himla roligt att se uttagningarna. Sambon gillar bara uttagningarna, men jag gillar resten också, att få se vem som vinner osv. Tittar ni på Idol?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards