Alla inlägg den 22 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 22 september 2010 16:57

Blev inget tandis för Anton idag. Dom ringde i morse och sa att tandsköterskan var sjuk. Så vi fick en ny tid till i nästa vecka. Så vi får göra ett nytt försök då.


Dagen idag har varit helt sinnesjukt trött. Jag har somnat på soffan, och sen kunde jag knappt vakna. Och nu känns det som jag skulle kunna somna igen bara  rakt upp och ned. Är bara så himla trött. Förstår inte varför. Ikväll blir det till att lägga sig i tid.


Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen iaf. Både älsklingen och min mamma är ju här, så dom ser efter lilleman så länge. Hoppas det är någon rolig träff imorgon nu då, en givande träff.


Har även ringt kirurgmottagningen idag. För jag kände att detta med mina gallstensanfall börjar bli för mycket nu. Tänkte höra hur jag ligger till, om det kanske kan vara min  tur med op snart. Och jo, det börjar närma sig. Hon jag pratade med sa att jag kunde räkna med att bli opad unde senhösten här! Gissa om jag blev glad! Herregud, det är ju snart! Minst 4 veckor i förväg skulle dom höra av sig. Så det är bara att vänta nu då. Känner mig glad! Ser verkligen fram emot att bli av med gallan, den har ställt till med så mycket besvär för mig.


Nu har vi precis ätit middag. Det var supergott! Och alla blev mätta och nöjda. Anton var det väl iofs sisådär med, han äter inte så mycket. Tror han fortfarande måste ha ganska ont i halsen. För han är såååå supergnällig och ledsen mest hela tiden. Han går och drar och sliter i oss och bara gnäller. Man blir så trött i skallen. Hoppas han får bli pigg snart. Man vill ju att sin älskade lilla skatt ska må bra. Om man kunde skulle man ta över allt det onda, utan att tveka.


Nu tänkte vi dra igång med lite städning här hemma. Låt oss bara säga att det verkligen behövs. Städningen har blivit lidande på sista tiden. Och det skall vi göra något åt idag. Ska både dammsuga och torka golven. Och städa Antons rum, där ska det dammtorkas och så försöka få någon ordning på alla hans leksaker som nu ligger hullerombuller.


Imorgon fyller min älskling år. Det skall firas med tårta!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards