Alla inlägg den 24 september 2010

Av Joanna Löfdahl - 24 september 2010 14:23

Är helt sinnesjukt trött. Min trötthet är inte av denna värld. Jag tror jag håller på att gå åt och kan för mitt liv inte begripa hur man kan vara så trött hela tiden. Är det dom senaste veckorna som håller på att ta ut sin rätt kanske? Det är grymt jobbigt att gå omkring och vara trött hela tiden.


Igår vad jag och älskligen på bio. Senast var för över ett år sedan. Och eftersom det var hans födelsedag igår så tänkte jag att det var på tiden nu för att ta den där bion på tu man hand, bara han och jag. Och det var verkligen supermysigt. Vi såg I rymden finns inga känslor. Början av filmen var lite konstigt, tänkte först "Hjälp, vad är det för film vi valt att se egentligen?!". Men seeen lossnade det och filmen var verkligen bra. Så den kan vi rekomendera varmt!

Min mamma var barnvakt till Anton under tiden, han sov sött då vi kom hem. Det var supermysigt att få vara bara vi, få vara par för en kväll. Tror man behöver det ibland. För oss blir det inte så ofta eftersom vi har inga direkta möjligheter att ha barnvakt.


Har huvudet fullt med tankar mest hela tiden. Och till veckan ska jag nog ta tag i det där med att gå och prata med någon. Få prata ur mig lite rädslor. För så rädd som jag varit dom senaste veckorna vet jag inte om jag någonsin varit. Älskar mina grabbar så det gör ont, och självklart är jag rädd för att något ska hända någon av dom. Men jag måste försöka slappna av. Jag kan ju inte styra över allt som sker. Kan inte skydde dem mot allt hela tiden.


Håller på att spara över alla bilder jag har i min lagrinsbox på nätet. Kan lova er att det tar sjukt lång tid då man bara kan spara EN bild i taget. Det är såå sjukt tidsödande. Känner jag får spunk på det där snart! Men samtidigt så MÅSTE jag ta tag i det där nu. För om bara en månad stängs vårat internet ner, och jag har min lagringsbox hos bredbandsbolaget. Så den försvinner ju när vi ska byta leverantör. Lite trist. Och alla bilder jag har där är från Antons första månader i livet, och det är en hel del bilder. Och jag skulle bli så ledsen ifall dom försvann.

 

Nu ska vi försöka få något i magarna. Och sedan är det tänkt att vi ska ta en promenad. Hur man nu ska orka det när man är såhär sinnesjukt trött. Men hoppas promenaden piggar upp lite istället!


Vad gör ni idag?

 

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards