Alla inlägg under januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 20 januari 2011 08:41

  


         

 Mina älskade grabbar och jag. Igår när vi väntade på bussen till Ikea.

Min jacka sitter inte som den en gång gjorde ;) Vore väl konstigt annars, haha!

Anton ville för övrigt inte vara med på kort, vilket resulterade i denna minen han gjorde!

 

  

Min älskade lilla buse! När jag och han busade på Ikea igår.

Han är hela min värld, mammas allt! Mammas lilla solstråle!

 

Älskar min lilla familj mer än allt annat på denna jord.

Jag är så himla lycklig med mina grabbar. Det finns inte ord stora nog för den kärlek och lycka detta innebär för mig. Jag vill aldrig någonsin behöva vara utan mina grabbar. Jag älskar er, nu och för alltid!!

Av Joanna Löfdahl - 19 januari 2011 19:53

Igår bestämde vi ju oss för att vi skulle åka till Ikea idag. Sagt och gjort, i morse klev vi upp, fikade frukost, packade skötväska, klädde oss och stack iväg! Vi var framme vid Ikea bara några minuter efter att dom hade öppnat. Var verkligen härligt att gå där när det inte var så himla mycket folk. Men det fylldes dock på folk väldigt fort. Och tills dess att vi skulle börja tänka på att åka hem så var det fullsmockat med folk. Men vi hittade det vi skulle.. nästan.. Återkommer till det.


Efter Ikea gick vi till Willys och handlade lite. Sen fick vi stå och frya och vänta på bussen. Vid det laget var Anton supergnällig, han hade iofs börjat gnälla redan på Ikea. Han sov för kort stund, så han var bara sur och grinig, och det har hållt i sig även när vi kom hem. Roooligt med sådana dagar, eller inte.


Är på typ jordens jävligaste humör. Känner bara för att gå och gömma mig i  några dagar.. Lättretlig och sur, grinig och tvär. Men försöker vara trevlig mot folk ändå, men det är inte det lättaste.


Slarvat med maten har jag gjort också, vilket resluterat i att nu är jag HUUUUNGRIG. Får försöka klämma in ett par mål iaf här på kvällskvisten. Och så får vi ta nya tag imorgon! Men det är svårt att hålla mattiderna när man åker iväg ut till Ikea och så. Men vi lunchade faktiskt där idag!


När vi kom hem gjorde vi middag och efter middagen skulle vi ta och sätta igång med sängen. Vi har nämligen köpt nya ben till sängen, lägre ben. Så jag slet ur sängarna, och tog lös dom från varandra, och skulle precis sätta igång och skruva av benen.. då jag insåg att vi hade ju bara köpt en uppsättning ben, hallå det behövs ju TVÅ! Känner mig helt jävla totalt hjärndöd just nu kan jag säga! Så det var bara att plocka ihop sängen igen, och lägga tillbaks allt. Och så får vi ta en tripp till Ikea igen en annan dag.. Jag som ville fixa det där idag ju! Buhuu. Är verkligen sjukt irriterad på mig själv nu! Jag vill ha körkort och bil, så vore det inte lika krångligt att åka ut dit. Någon som vill köra mig dit? ;)


Är bara less just nu.



Av Joanna Löfdahl - 18 januari 2011 21:23

På eftermiddagen idag tog vi och knatade bort till en god vän. Tänkte det skulle bli bra att ungarna skulle få leka av sig. Anton var ändå lite rastlös här hemma. Så jag trodde jag hade tänkt ut det rätt bra. Men det blev inte så bra som jag hade hoppats på. Anton var mest bara trött och trotsig. Han gick omkring och tjurade och slog på allt och alla. Jobbigt när han är på det humöret, tack och lov är han inte det varje dag, dock har det vart väldigt många sådana dagar på sista tiden. Känner hur all energi tar slut just i dom stunderna. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Vad man än säger till honom så skiter han blanka tusan i det. Han lyssnar inte för fem öre. Och bara sekunder senare kan han komma och kramas och vara hur go som helst. Härliga trots ^^


Slutade med att vi gick hem. Vi fick ändå ingen ro till att umgås och prata. Vi försökte spela lite Uno, men det gick inget vidare. Anton skulle bara riva och slia i spelkorte ^^ Så vi klädde på oss och gick hem. Och väl hemma blev det pyjamas, välling och slutgiltigen tandborstning på lillemannen, sen slocknade han rätt fort! Han var supertrött. Tack och lov så är inte alla dagar som denna. Igår var han på riktig mys- och bushumör! Sådana dagar har vi gärna flera på raken nu känner jag! ;)


Har inte gjort någon nytta sen lilleman somnade. Har gjort mig själv lite mat, var huuungrig, har slarvat med maten idag, inte bra inte bra. Sen har det mest blivit dator och tv tittande, så spenderar jag oftast mina kvällar faktiskt.


Imorgon ska vi ta oss en tur till Ikea :)

Av Joanna Löfdahl - 18 januari 2011 12:14

Jaha, då var det tisdag idag! Anton är på dagis, och han hade väldigt brått dit i morse. Det var nog bara för att det stod en häftig maskin utanför vårt hus. "Wow, häptig!!" sa Anton! Men först i morse när jag frågade om Anton ville på dagis, då sa han nej! Och sen sa han, "mamma, kom dagis!!" Och så drog han mig i armen och jag skulle skynda mig tyckte han.


Det har hänt något underligt här i natt. När vi la oss för att sova så gick klockan rätt. Vaknade i panik i morse och trodde vi hade försovit oss. Klockan på klockradion stod på 08.30 Tänkte bara att fan det här händer ju bara inte! Tittade ut och det var jättemörkt ute fortfarande. Och det kan ju inte vara så mörkt ute om klockan är halv nio. Var tvungen att rusa ut till köket och klockan där visade 07.30 Så då kunde jag andas ut. Men hur tusan kan klockan ha ställt om sig en timme? Det förblir nog ett mysterium.


Idag har vi passat på att städa lite när Anton ändå är på dagis. Jättefort gick det! Så nu är det fint, är bara golvtorkning kvar, och det skjuter jag upp en stund. Är så trött idag. Ikväll måste jag komma i säng lite tidigare.


Ska försöka hinna packa en kartong också innan det är dags att hämta Anton. Får se hur det går, känner mig så trött och slö idag. Skulle helst bara vilja gå och sova faktiskt.

Av Joanna Löfdahl - 17 januari 2011 15:03

Nu är ordningen återställd. Lilleman är hämtad från dagis, så nu är hela familjen samlad, precis så som det ska vara. Mår som allra bäst när vi alla tre får vara tillsammans. Det känns så rätt, man känner sig så hel. Min lilla familj är det allra bästa som jag har, det bästa som har hänt mig! Finns inte ord stora nog över den kärlek och värme jag känner inför dom.


Idag fick vi ett glädjande besked. I slutänden rör det hela familjen, men än så länge är det mest glädjande för en av oss. Och jag är så himla glad för din skull älskling! Vad var det jag sa? ;)


Nu tänkte jag snart börja med lite middag. Tänkte att vi skulle äta kycklingfilé gjord i ugnen idag. Eller jag tänker äta det iaf, för det är jag jättesugen på, vill grabbrna ha något annat så gör jag gärna något annat till dom också, men jag måste ha kyckling!! Haha


Har lite dåligt samvete över att jag gjor så lite nytta här hemma. Men har iaf rensat lite ur klädkammaren och slängt en del. Och det som är borta är ju borta iaf! Hoppas på mer ork här framöver. För det kommer ju en flytt snart! Den närmar sig med stormsteg. Och jag har packat en enda karton hittills, inte bra inte bra!

Av Joanna Löfdahl - 16 januari 2011 20:52

I eftermiddag har vi haft besök över på lite mat och fika. Blev väldigt mycket fika över efter Antons kalas. Himla trevligt att dom tittade över, och Anton blev jätteglad över att få ha en lekkamrat här en liten stund. Känns  bra att han fick lite bra stimulans där ett tag. Lite dåligt samvete över att vi inte gått ut idag, men det är ju bara slask och blask ute nu, har regnat och så idag, och några plusgrader. Kände verkligen inte alls för att gå ut.


Nu sitter vi och kollar på tv lite. Vi har bland annat tittat på ett kärt återseende, nämligen Solsidan!! Himla roligt att det är tillbaka! Det har vi sett fram emot. Nu sitter vi och slötittar på Time out för att senare se 2½ men! Och jag funderar över om jag ska orka släpa fram fotbadet och ta ett fotbad. Det skulle vara så himla skönt, har så himla ont i mina stackars fötter.


 

Av Joanna Löfdahl - 16 januari 2011 13:19

Haha, jämt när jag ska skriva in rubriken skriver jag December! Tror jag fortfarande att det är december?! Haha så bli inte förvånade om det står december i stället för januari någon dag, bara jag som har snörat in mig på december!


Idag är vi trötta och gör inte många knop! Tänkte jag skulle få igång en maskin tvätt, men det går seegt, och än har ingen maskin tvätt kommit igång. Skärpning Joanna! Ska även försöka få rätt på Antons alla leksaker som han lastat av i tvrummet. Det ser ut som det har varit krig här! Skulle vilja få massa annat gjort också, men jag orkar inte, inte just nu iaf. Det kanske kommer senare.


Anton sover lite, och när han vaknar ska vi hitta på någon sen lunch till grabbarna. Jag sitter och dricker mitt förmiddagsmellanmål nu.. liiite sent för det, jag vet, borde vara inne på lunch nu. Men idag håller vi inte så mycket på tiderna, vi bara myser och tar det lugnt.


Just nu står det stilla i viktnedgången. Och det får en att tappa sugen lite faktiskt! Man vill ju att det ska hända något på vågen helst varje dag :P Vet ju att det inte fungerar så, men man vill ändå! Har stått på exakt samma vikt hela veckan nu. Vet med mig att det till stor del beror på allt innesittande. Men har inte haft tid med så värst mycket promenader denna veckan, har bakat och städat och haft mig. Och idag regnar det så då vill man inte gå ut! Blä.

Hittils har jag gått ner 29,1 kg! Och det måste väl klassas som väldigt bra på 3 månader? I hang in there! Det börjar nog röra på sig snart igen, hoppas jag!


Med maten går det bättre, men värre med variationen.. Men har fått in antal mål per dag iaf, så nu är jag uppe i 6 mål om dagen, precis som det ska vara, känner mig nöjd!

Av Joanna Löfdahl - 15 januari 2011 20:41

Idag har det verkligen inte funnits tid över för något bloggande. Det har varit fullt ös från morgon till kväll. Ibland är det skönt med dagar med lite fart på! Men jag gissar på att jag kommer vara väldigt trött imorgon. Idag har det verkligen varit fullt hus här hemma.


Antons kalas ägde rum idag. Och jag vill passa på att tacka alla som kom för att fira Anton. Det gjorde hans dag! Och det var en väldigt trött kille som slocknade väldigt fort ikväll. Han var verkligen helt slut på. Dels så somnade han sent igår. Och sen vaknade han tidigt i morse. Redan runt kl 7 vaknade han. Så det var bara gå upp och starta dagen. Började baka tårta med detsamma vi klev upp typ. Och sen in i duschen, hann klart innan det började droppa in folk iaf! Skönt!


Anton har fått massa roliga presenter. Han vart helt till sig! Han har lekt och lekt och lekt med sina nya saker, tack allihopa för dom fina presenterna! Det har varit toppen! Och jätteroligt att så många kunde komma!


Vi har haft en jättemysig dag, men många gäster. Och nu är vi trötta! Kollar på en film med älsklingen nu, och sen blir det nog sängen omedelbums!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards