Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 12 januari 2011 16:52

Idag har vi varit ute hela dagen. Vi kom hem nu för en stund sedan. Känner mig helt slut, fastän vi inte gjort så mycket. Vi har varit på sjukhuset nästan hela dagen. Nej vi är inte sjuka, eller ja jag är dyngförkyld, men det hör inte dit. Vi har varit på planerade besök. Jag var till dietisten, hade nog förväntat mig att få lite skäll. Men allt lät väldigt bra faktiskt. Det enda hon hade att säga var att jag verkligen bör försöka få in ett mellanmål på eftermiddagen. Så det ska jag försöka med. Haha men hon skulle bara veta hur dåligt jag ätit idag, det är nästan så jag skäms lite.. Hann inte med furkost i morse. Så tog en shake på förmiddagen.. och efter det har jag bara druckit en kopp kaffe. Men det blev ju så illa eftersom vi blev borta så länge. Måste planera bättre och ha med mig mat, det är bara så. Men middagen är på gång nu!


Väl hemma kollade jag brevlådan på vägen in. Och jag hade fått en kallelse för återbesök efter operationen! Ska bli spännande! Den 24:e ska jag på återbesök. Undrar om jag får banning där då för att jag inte tagit mina järntabletter? Men jag kan verkligen inte ta dom, magen säger upp sig totalt, och så orkar jag inte ha det. Får prata med dem och se om det finns några andra alternativ, om det nu behövs. Har ju aldrig haft problem med blodvärdet innan, får väl kanske kolla hur det ligger först.


Imorgon fyller våran älskade son 2 år! Det känns faktiskt himla konstigt att våran kille, som nyss var så liten, nu är så stor! Men roligt ska det bli. Ska slå in hans presenter ikväll, han ska självklart få dom imorgon, han behöver inte vänta till sitt kalas på lördag. Men tårta och sånt väntar vi med tills hans kalas. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan vara ute och leka!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards