Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 19 januari 2011 19:53

Igår bestämde vi ju oss för att vi skulle åka till Ikea idag. Sagt och gjort, i morse klev vi upp, fikade frukost, packade skötväska, klädde oss och stack iväg! Vi var framme vid Ikea bara några minuter efter att dom hade öppnat. Var verkligen härligt att gå där när det inte var så himla mycket folk. Men det fylldes dock på folk väldigt fort. Och tills dess att vi skulle börja tänka på att åka hem så var det fullsmockat med folk. Men vi hittade det vi skulle.. nästan.. Återkommer till det.


Efter Ikea gick vi till Willys och handlade lite. Sen fick vi stå och frya och vänta på bussen. Vid det laget var Anton supergnällig, han hade iofs börjat gnälla redan på Ikea. Han sov för kort stund, så han var bara sur och grinig, och det har hållt i sig även när vi kom hem. Roooligt med sådana dagar, eller inte.


Är på typ jordens jävligaste humör. Känner bara för att gå och gömma mig i  några dagar.. Lättretlig och sur, grinig och tvär. Men försöker vara trevlig mot folk ändå, men det är inte det lättaste.


Slarvat med maten har jag gjort också, vilket resluterat i att nu är jag HUUUUNGRIG. Får försöka klämma in ett par mål iaf här på kvällskvisten. Och så får vi ta nya tag imorgon! Men det är svårt att hålla mattiderna när man åker iväg ut till Ikea och så. Men vi lunchade faktiskt där idag!


När vi kom hem gjorde vi middag och efter middagen skulle vi ta och sätta igång med sängen. Vi har nämligen köpt nya ben till sängen, lägre ben. Så jag slet ur sängarna, och tog lös dom från varandra, och skulle precis sätta igång och skruva av benen.. då jag insåg att vi hade ju bara köpt en uppsättning ben, hallå det behövs ju TVÅ! Känner mig helt jävla totalt hjärndöd just nu kan jag säga! Så det var bara att plocka ihop sängen igen, och lägga tillbaks allt. Och så får vi ta en tripp till Ikea igen en annan dag.. Jag som ville fixa det där idag ju! Buhuu. Är verkligen sjukt irriterad på mig själv nu! Jag vill ha körkort och bil, så vore det inte lika krångligt att åka ut dit. Någon som vill köra mig dit? ;)


Är bara less just nu.



Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards