Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 7 januari 2011 23:05

Klockan är mycket, och Anton har nyss somnat. Han sov middag sent idag, vilket gjorde det möjligt för oss att gå över till ett par kompisar och se lite film och spela lite. Det var bara så skönt att komma iväg en kväll och göra lite annat än att bara sitta hemma och uggla. Vi har verkligen haft det supertrevligt. Barnen har lekt. Vi har sett film allihopa, och dom andra knaprade godis och chips och sånt, men det vågade jag mig inte på. Eller jag vågade mig på en lysmelk eller två, sen var det bra för mig! Det var supermysigt iaf, och jag hoppas att vi gör om detta snart igen!


Anton var supertrött och inte alls så svår att få att somna ikväll. Han var ju helt slut efter allt busande. Sånt gillar vi :) Hoppas han tar lite sovmorgon imorgon, det skulle verkligen vara skönt!


Blir inte så mycket mer bloggande ikväll. Är en smula trött jag med faktiskt!

Av Joanna Löfdahl - 7 januari 2011 14:35

Vi tog oss iväg till Ica idag. Och på vägen dit var det verkligen underbart väder, precis vad jag behövde! Underbara sol! Man kände sig så lätt i sinnet. Man ska passa på att gå ut då det är fint väder. Vi ficklite handlat på Ica också, men som vanligt glömde vi en del med! Typiskt!


Ikväll ska vi iväg till en kompis och se lite film. Passar bra då Anton sover middag sent idag! Får han leka av sig lite också, blir perfekt! :)

Av Joanna Löfdahl - 7 januari 2011 08:37

Godmorgon! Vi har ganska nyligen stigit upp. Men är ändå heeeelt sinnersjukt trött. Skulle vilja ha en ligga-isägen-hela-dagen-dag! Men det kan man ju bara drömma om!


Idag är det 2 plusgrader ute. Så det lär väl bara vara slask. Men det är väl iaf bättre än allt kräksnöande som varit i 3 dagar.. Kanske kan vi komma oss ut lite senare. Hoppas på det iaf.


Nu är det dags att gör frukost. Inte för att jag är speciellt hungrig, men för att man måste äta frukost. Återkommer nog senare med ett vettigare inlägg.


Vad ska ni göra idag?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards