Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 29 januari 2011 12:16

Då gör jag ett nytt försök till att skriva ett inlägg. Förra gången jag höll på att skriva ett inlägg kom min käre son och stängde av datorn för mig, visst är han väl för go? ;)


Idag har vi en innemysdag, hittills iaf. Jag och sonen gick upp runt 7-8 någon gång. Och vi satt mest och mös i soffan, åt frukost i soffan! Och kollade på barnprogram, sjöng lite, och så kom Anton dragandes med sin leksaksspis, "Mamma baka blöd!!", så vi bakade lite bröd i hans ugn :)

Sen till slut fick vi upp pannan ur sängen också, "Kommer pappa", da Anton och sken upp som en sol :) Lillesöt!!


Håller på att samla ihop en bunt papper som vi behöver. Men det tar verkligen lång tid. Och jag vet inte ens vad alla papper är för något. Så det är svårt, men jag försöker så gott jag kan. Har för tillfället tagit en liten välförtjänt paus! Anton sover nu och jag passar på att sitta ner och ta det lugnt en liten stund.


Försökte mig även på att packa lite på förmiddagen. Men som vanligt blev inget packat, men jag fick en del slängt! Ska ta och storrensa bland alla våra saker, innan jag börjar packa. Har massor som ska slängas! Vi kommer aldrig få plats med allt rat vi har nu, sen när vi flyttat till nya lägenheten. Så här ska kastas och rensas! Tänker nog köra igång ordentligt med kastandes när Anton är på dagis, så tidigast måndag. Tills dess får jag ta det som går när han är med. Men han vill gärna riva och slita i allt ^^


Idag på eftermiddagen ska vi gå till en kompis och fika lite. Blir trevligt! Är soligt och fint ute idag, men solen kommer säkert försvinna tills vi ska gå ut, vore så typiskt. Men det blåser som bara den ute, så det kommer nog kännas jättekallt än fast det är över 3 plusgrader ute.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards