Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Joanna Löfdahl - 25 januari 2011 21:46

   

Före




 

En relativt nytagen bild, tagen i helgen tror jag.


-30,8 kg nu!  

Av Joanna Löfdahl - 25 januari 2011 20:25

Dagen har varit sådär. Vaknade imorse och kände mig tung i skallen, och hade ont i hela kroppen. Tänkte bara åh nej, inte sjuk igen. Men nu till kvällen så känns det bättre. Så hoppas vad det nu var jag kände i morse, inte kommer tillbaka. Orkar verkligen inte bli sjuk igen.


Ut i morse för att lämna Anton på dagis. Och det var verkligen inget trevligt väder ute, det snöade och blåste vindar som kändes som dom kom från nordpolen. Trodde jag skulle dö där ett tag. När Anton var på dagis tog vi bussen till stan för att göra ett ärende. Och sen bara hem och slappa enda fram tills det var dags att hämta lilleman på dagis igen. Kände jag orkade inte med att göra någon nytta idag, så slappa passade bra. Och det verkar ju ha hjälpt, för nu känner jag mig bättre än i morse.


Men på eftermiddagen letade jag rätt på diskbänken. Hittade den till slut under all disk ;) Nejdå, så farligt var det inte. Men ville städa rent där så att det gick att laga mat sen! Anton tyckte inte att mamma skulle stå och diska och torka, så han stog och hängde i mina ben som vanligt när jag gör något som inte involverar honom till 100%.


Till middag idag åt vi något helt fantastiskt. Nämligen Tacos!! Det har jag inte ätit sen i september. Sist jag åt det fick jag världens gallstensanfall. Känns så underbart att jag inte kan få det igen! Det är en helt vidrig smärta. Föder hellre barn! Men nu är gallstensanfallen över. Och jag kan åter äta tacos, det var gudomligt gott! Och Anton ÄLSKADE det, han åt hela TRE portioner. Och sen ville han ändå ha "mea mat!", men hans mage var stenhård och det hade inte gått ner någon mer mat, så det fick räcka så ^^ Lillesöt!


Ikväll har vi tvättstugan. Tvättar lite sängkläder, det var alldeles för mycket för att vi skulle kunna tvätta det inne, skulle ta ett par tre dagar att få allt tvättat och torrt här inne. På tal om tvätt kom jag precis på att har en tvätt i maskinen här inne också, som är klar och måste hängas. Ingen rast ingen ro ;)


Imorgon är lilleman ledig från dagis. Han blir hemma i två dagar nu för att sedan gå på dagis på fredag. Så vi får se vad vi hittar på imorgon. Ska plocka och dona lite hemma om Anton känner för att låta mig göra det ^^ Ska försöka börja packa också, eller åtminstone kasta massa som vi inte ska ha kvar. Ska försöka röja i förrådet någon dag, så man kan ställa in det man packar där, så slipper vi ha massa kartonger ståendes i lägenheten.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards