Alla inlägg under mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 7 mars 2011 09:15

Känner mig mest bara off. Det är mycket just nu, och stundvis känns det som jag ger upp. Vill bara lägga mig ner och dra något över huvudet, låtsas som att jag inte finns för en liten stund. Men så kan man såklart inte göra. Och jag låter bli. Men vissa stunder har det varit skönt..


Känner att min energi håller på att ta slut. Känns som man sliter som ett djur för ingenting. Jag vet ju innerst inne att det inte är så, att allt kämpande kommer ge resultat till slut. Men just nu är det väldigt svårt att se, att känna det. Är bara så himla trött, inifrån och ut. Jag skulle vilja ha lite semester, skulle verkligen behöva det. Ska nog börja spara till den där spahelgen jag så länge längtat efter..


Äh.

 

Av Joanna Löfdahl - 6 mars 2011 07:27

Godmorgon söndag. Än fast det faktiskt inte känns som någon direkt jättegod morgon. Eller morgonen i sig är det väl inget fel på. Känns bara som den startade alldeles för tidigt, och det beror på att det blev knappt något sova alls i natt. Så det kommer bli en trött dag.

 

Har varit vaken större delen av natten. Vi har en sjuk son här hemma. Som har ganska hög feber, och massor med hosta, i natt hostade så han kräktes. Och han har varit ledsen och mammig hela natten. Så jag känner mig stel idag, för jag har legat i en och samma ställning hela natten bara för att han ska känna att jag är nära. Så fort jag försökt ändra läge i sängen så har han vaknat och gråtit, min stackars lilla älskling. Hoppas han blir frisk fort. Jobbigt när dom små är sjuka.


Jag hade tänkt skriva ett lite längre inlägg. Men har ingen direkt inspiration. Kanske kommer senare idag.

Av Joanna Löfdahl - 5 mars 2011 14:00

Ute är det soligt och fint. Och vi ska ta och klä på oss och gå och köpa glass till vår febriga son. Han är varm som ett litet element idag. Och då ska han självklart få glass. Han matvägrade igår, idag har han dock ätit hyfsat hittills, men inte så mycket som han brukar. Så vi klär på oss och passar på att gå ut en snabb sväng medans han inte är så varm :) Skönt med lite frisk luft också, speciellt när solen skiner!

Av Joanna Löfdahl - 3 mars 2011 20:14

Nu är kvällen kommen. Och nu vankas dusch och sedan ska vi kolla på Lyxfällan och äta kvällsfika. Myys.


Vi har varit hemma hela dagen lång. Vi hade tänkt komma oss ut en sväng, men det blev inte så. Men vi får ta nya tag imorgon. För imorgon har vi saker vi måste ut och göra! Och lilleman ska på dagis imorgon. Han var så glad när jag sa att det var dagis imorgon, lillesöt :) Så skönt att han trivs på dagis. Jobbigt bara att han varit där så mycket den här veckan redan. Saknar ju honom när han är där!


Har fått lite gjort hemma idag. Men inte så mycket som jag kanske hade önskat. Imorgon ska jag försöka få upp gardiner i kök och sovrum. I vardagsrummet är gardinerna redan på plats, och gardiner gör verkligen stoor skillnad.


Nej, duscha var det ja!

Av Joanna Löfdahl - 2 mars 2011 21:31

Är en supertrött tjej denna kväll. Och vi är alldeles strax på väg i säng här hemma. Ska bli grymt skönt att få lägga sig ner och sova. Eller ja att ens bara få ligga ner kommer kännas som himmelriket. Har så fruktansvärt ont i kroppen idag. Kändes som jag knappt ens skulle ta mig ur sängen i morse. Men har lyckats genomlida dagen. Ska nog ringa vårdcentralen imorgon, för något måste göras åt allt detta onda i kroppen. Orkar inte ha det så här. Är stel och har ont så jag kan knappt röra mig, och det kan ju aldrig vara bra!


Idag har jag varit och kollat på praktikplats. Eller snarare ett ställe där man får arbetsträna lite. Och ja ett av ställena var mer lockande än det andra. Så jag ska ta och fundera lite över det, så kanske jag börjar redan till veckan! Känns roligt, nervöst och jobbigt på samma gång. Jag kan ju undra hur det kommer gå att vara där med min onda kropp, men det ska nog gå bra, bara man kommer igång. Hoppas jag iaf. Det enda minuset är att man börjar rätt tidigt, och att då måste lilleman börja på dagis jättetidigt om mornarna, för att jag ska hinna fram i tid. Men kommer sluta rätt tidigt om dagarna, så han behöver ju inte gå till långt in på eftermiddagarna iaf.


Vi tog en promenad i den underbara solen idag också. Vi gick för att köpa lysrör till köket. Och det kändes ju halvt om halvt bortkastat. För den ovanför diskbänken fungerar kanon, blev jättebra. Men den i taket i köket, den vill inte fungera alls, och det känns ju faktiskt lite kiss!!


På vägen hem så gick jag in på en outlet och handlade mig TRE par byxor faktiskt. Känns jättekul att få köpa lite nytt. Och det känns fantastiskt att ha gått från kanske ( skäms över att behöva skriva det ) 5XL till vanlig XL! Ett par av byxorna är det till och med storlek L på bara, och dom sitter som ett smäck! Yaay, kanske blir det här med att handla kläder roligt igen snart!


Nej nu är jag trött, och jag känner hur jag kommer börja svamla om jag inte avrundar strax.


Imorgon tar vi en hemmamysdag! Inget dagis för lilleman imorgon! Imorgon får han vara hemma och mysa med mamma och pappa. Och det ser jag fram emot, för det känns som jag knappt fått träffa honom alls denna veckan. Långa dagar på dagis har det blivit, det gillar vi inte! Saknar ju min son fruktansvärt mycket när han har så långa dagar på dagis. Det är så man får lite ångest inför den dagen man får ett riktigt jobb, kommer man hinna se honom alls då? Visst, pengar behövs, men det kommer ändå kännas jobbigt, kommer göra ont i mammahjärtat att vara ifrån honom så mycket. Man missar ju så himla mycket.

Av Joanna Löfdahl - 1 mars 2011 21:50

Fick en plötslig lust att blogga. Och sådan lust har jag inte känt på ett bra tag nu känns det som. Så kanske lika bra att passa på när man känner att man vill blogga.


Vi är dock alldeles strax på väg i säng här hemma. Imorgon är en ny dag, en ny dag då massor med saker ska göras. Bland annat ska jag åka iväg och kika på praktikplats. Ska eventuellt få börja arbetsträna/praktisera lite. Bara frågan om 4 timmar om dagen. Men det blir nog kul! Längtar ju ut, längtar efter att få göra annat än att bara gå hemma. Dock skulle jag väl önska att vi hade hunnit få komma i ordning hemma först. Men det finns nog tid till det också, tar lite varje dag så kommer man väl i ordning någon gång.


Idag skruvade vi ihop en hylla till sovrummet. En hylla där Anton ska ha alla sina leksaker, det blev jättesnyggt! Nu ska jag bara hitta åt alla hans leksaker också, dom ligger här i någon kartong. Såklart har vi ju hittat åt en del leksaker redan, men det finns sånt som inte kommit fram ännu. Känns liite jobbigt med mindre lägenhet faktiskt. För nu har man ju inte alls lika mycket förvaring, så man vet inte riktigt vart man ska få plats med allt. Men det kommer nog lösa sig med tiden. Men det tar absolut en hel del tid att hitta plats till allt.


Denna lägenhet har sina skavanker, kan man lugnt säga. Men det är en hel del som hyresvärden kommer fixa, det är bara en frågan om när. För min del gärna så fort som möjligt. Finns en del saker som är mer akut än andra, tex i köket. Det stiinker möggel och är svart under diskbänken, det måste dom åtgärda snarast! Vi får ringa och jaga på dom imorgon igen. För vi kan inte ha så, det går bara inte. Min astma tar nästan sitt eget liv, och luftrören säger upp sig. Och framförallt ska inte Anton behöva utsättas för det där äckliga. Sen så småning om ska dom tapetsera om här också, det ser jag fram emot också! Men det är ju som sagt inte lika akut.


Idag städbesiktade dom vår gamla lägenhet, och den blev godkänd!! Bovärden sa till och med att han önskade att alla städade så bra! Det var ju roligt att höra, tyvärr kunde inte jag ta åt mig något av äran! För det var inte jag som städade och slet! Det var min mamma, min syster och hennes kille som städade, och dom gjorde verkligen ett fantastiskt jobb!


Vill passa på att tacka ALLA som hjälpte oss. All hjälp har varit guld värd, utan er hade vi inte klarat det här, tack än en gång!! Ni är fantastiska!


Nej, nu är det dags att lägga sig. Imorgon ska lilleman på dagis tidigt. Och jag ska iväg på studiebesök på eventuella praktikplatser. Och så ska man väl försöka orka få lite mer ordning här hemma också! Ingen rast ingen ro!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards