Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 1 mars 2011 21:50

Fick en plötslig lust att blogga. Och sådan lust har jag inte känt på ett bra tag nu känns det som. Så kanske lika bra att passa på när man känner att man vill blogga.


Vi är dock alldeles strax på väg i säng här hemma. Imorgon är en ny dag, en ny dag då massor med saker ska göras. Bland annat ska jag åka iväg och kika på praktikplats. Ska eventuellt få börja arbetsträna/praktisera lite. Bara frågan om 4 timmar om dagen. Men det blir nog kul! Längtar ju ut, längtar efter att få göra annat än att bara gå hemma. Dock skulle jag väl önska att vi hade hunnit få komma i ordning hemma först. Men det finns nog tid till det också, tar lite varje dag så kommer man väl i ordning någon gång.


Idag skruvade vi ihop en hylla till sovrummet. En hylla där Anton ska ha alla sina leksaker, det blev jättesnyggt! Nu ska jag bara hitta åt alla hans leksaker också, dom ligger här i någon kartong. Såklart har vi ju hittat åt en del leksaker redan, men det finns sånt som inte kommit fram ännu. Känns liite jobbigt med mindre lägenhet faktiskt. För nu har man ju inte alls lika mycket förvaring, så man vet inte riktigt vart man ska få plats med allt. Men det kommer nog lösa sig med tiden. Men det tar absolut en hel del tid att hitta plats till allt.


Denna lägenhet har sina skavanker, kan man lugnt säga. Men det är en hel del som hyresvärden kommer fixa, det är bara en frågan om när. För min del gärna så fort som möjligt. Finns en del saker som är mer akut än andra, tex i köket. Det stiinker möggel och är svart under diskbänken, det måste dom åtgärda snarast! Vi får ringa och jaga på dom imorgon igen. För vi kan inte ha så, det går bara inte. Min astma tar nästan sitt eget liv, och luftrören säger upp sig. Och framförallt ska inte Anton behöva utsättas för det där äckliga. Sen så småning om ska dom tapetsera om här också, det ser jag fram emot också! Men det är ju som sagt inte lika akut.


Idag städbesiktade dom vår gamla lägenhet, och den blev godkänd!! Bovärden sa till och med att han önskade att alla städade så bra! Det var ju roligt att höra, tyvärr kunde inte jag ta åt mig något av äran! För det var inte jag som städade och slet! Det var min mamma, min syster och hennes kille som städade, och dom gjorde verkligen ett fantastiskt jobb!


Vill passa på att tacka ALLA som hjälpte oss. All hjälp har varit guld värd, utan er hade vi inte klarat det här, tack än en gång!! Ni är fantastiska!


Nej, nu är det dags att lägga sig. Imorgon ska lilleman på dagis tidigt. Och jag ska iväg på studiebesök på eventuella praktikplatser. Och så ska man väl försöka orka få lite mer ordning här hemma också! Ingen rast ingen ro!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards