Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 17 mars 2011 22:31

Nu är det kväll, och strax får man sova. Är ju en dag imorgon också. Då ska lilleman få gå på dagis några timmar, han har längtat efter alla kompisarna. Man märker att han är uttråkad efter nästan 2 veckor hemma med tråkiga mamma och pappa. Så han ska få gå och rasa av sig lite på dagis imorgon. Och själv ska jag passa på att städa och tvätta i lite lugn och ro. Har dragit på det faktist några dagar nu, då jag inte haft ork och energi helt enkelt. Men imorgon ska det ske!


Vill att det ska vara rent och fint och kanske till och med lukta goooott! Får se vad man hinner lyckas åstakomma imorgon! Kanske hinner man med en dusch också, det skulle verkligen behövas! haha


Nej nu säger jag godnatt. Får blogga mer imorgon.

Av Joanna Löfdahl - 17 mars 2011 12:44

Idag har vi folk springandes här hemma. Och det är bara postivt! För vi får några av skavankerna på lägenheten årgärdade! Toppen! Vi ska få ny blandare till köket, och så ska de sätta dit en koppling till diskmaskinen så att vi kan börja använda den. Har handdiskat sedan vi flyttade in här, och ja, det fungerar ju det med! Men skönast känns det nog att bli av med den droppande kranen i köket. Härligt att dom byter ut hela blandaren! Den satt lite halvlöst ändå så.


De kikade även in i badrummet. Och försökte klura ut hur dom skulle gå till väga för att höja upp handfatet. Det behövs nämligen! För nu är handfat och badrumsskåpet i badrummet handikappsanpassat, så det sitter väldigt lågt ner. Svårt för oss att stå och tvätta händer, borsta tänder osv där. Men de skulle dom åtgärda i nästa vecka, de behövde klura liite till på det hela. Och det är helt okej, bara det blir gjort sen! Så vi kommer få ett nytt handfat och även ett nytt badrumsskåp, eftersom det nuvarande skåpet där inne är inte så stabilt alls, och ena spegeln är trasig. Känns roligt att gå lite nytt.


Så småning om ska dom även tapetsera om här hemma, det ser vi fram emot! Men det får gärna vänta ett liitet tag, så vi hinner komma i lite bättre ordning.


Och så var det någon hit som även fixat vår dörr till lägenheten! Det var på tiden, den har skallrat och haft sig, och den har inte gått att stänga såvida man inte låser den. Men nu är den fullt fungerande igen! Yaaay! :D

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards