Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 13 mars 2011 22:14

Nu är det dags att gå och lägga sig. Lika bra att komma i säng i bra tid någon kväll, för en gångs skull.


Sitter och tänker lite. Ibland, men bara ibland, längtar jag till Norrland. Ikväll är en sådan kväll. Med lite tur går det över tills imorgon ;)


Godnatt.

Av Joanna Löfdahl - 13 mars 2011 08:26

Godmorgon, här har vi varit uppe i en timme eller två redan. Som vanligt! Vi har en morgonpigg lilleman. Hittills idag har jag hunnit bråka ett antal gånger med min trotsiga son ;) Han som hela tiden vill göra allt tvärtemot vad man säger, underbart! Och så har jag plockat ihop alla miljarder leksaker som låg överallt. Plockat ihop i sovrummet/lekrummet. Och plockat ihop i köket. Nu ska jag strax diska och sen ska jag minsann ta mig en välförtjänt dusch! Sen när jag är i duschen tänkte jag sätta sambon på att dammsuga, visst är jag snäll va? :)


Min käre sambo står precis och uppfinner något som ska torka upp lillemans skor. Dom är nämligen genomblöta efter massa hoppande i vattenpölar igår. Han var såå lycklig, men hade jag varit förutseende med alla vattenpölar som fanns, då hade jag ju satt på ungen stövlar istället, men gjorde jag det? Vet för den delen inte om han får plats med tjocksockar i sina stövlar, ska undersöka saken. Gör han inte det får vi väl köpa nya stövlar som han kan ha tjocksockar i. För det är fortfarande för kallt för honom att gå med vanliga strumpor i stövlarna. Ska kolla om overallen hans är blöt också, fortfarande.. Om den är det tar jag nog och slänger den i tvättmaskinen en sväng, och så håller vi oss inne idag! Hans halskrage och mössa behöver också tvättas. Vi måste för den delen införskaffa en vårmössa till lillherrn, för igår när vi var ute och lekte, och det var inte ens en jäääättelång stund, så var han alldeles genomsvettig om huvudet, det känns ju inget vidare när det blåser ute och så. Vi bor ju i sveriges draghål, har aldrig varit med om något ställe som det blåst så mycket på som här.


Oj vad jag babblar på. Nu ska jag ta och dricka upp det sista av mitt kaffe, sen ska jag ta och diska. Och efter det duscha som sagt. Ska allra först börja med att byta blöja på sonen, det luktar iaf misstänksamt. Tjo flöjt!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards