Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 14 mars 2011 22:04

Kväll kväll kväll. Snart får man sova. Borde väl egentligen gått och lagt mig så fort lilleman hade somnat, för har varit trött och slut på hela dagen. Men det är ju skönt med en liten stund för sig själva på kvällen.


Hoppas kommande natten blir bättre än föregående. För natten som var hade jag bara massa mardrömmar, och minnet av känslan i drömmarna har hängt sig kvar hela dagen. Hatar mardrömmar.


Har inte varit någon toppendag direkt. Har bara känt mig nere och så. Men har försökt hålla modet och humöret uppe. Så inte lilleman går och tror att mamma har blivit helt galen, eller något :P Mitt dåliga humör ska ju inte behöva gå ut över honom!


Vi var ut på uteplatsen här på eftermiddagen, jag och Anton. Tänkte att han skulle få leka och gräva lite i den lilla snö som är kvar. Och själv hade jag tänkt plocka upp allt skräp som dom förra hyresgästerna lämnat efter sig.. Känns trisst, att behöva ta reda på deras skräp där ute. Men vi måste ju kunna få lite ordning på uteplatsen. Får försöka leja någon som kan köra iväg allt skräp där ute åt oss. För jag tänker inte ha det liggandes där i sommar! Fick dock inte så mycket gjort där ute, för lilleman ville att mamma skulle gräva också, heeeela tiden. Han är en riktig liten mammagris :)

För övrigt såg jag att det ligger ungefär ett ton kattbajs där ute. Känns ju sådär lagom kul, när Anton ska vara där och leka. Men vi får ta och fixa bort det med helt enkelt.


Nej, nu orkar jag inte skriva mer, får skriva mer en annan dag, då man kanske har något roligt att dela med sig av. Nu tänker jag strax gå och lägga mig.

Av Joanna Löfdahl - 14 mars 2011 07:52

Godmorgon måndag, för visst är det väl måndag? Det ska väl föreställa måndag iaf. Känner mig trött, ledsen och slut på. Kroppen värker, magen gör ont, har faktiskt träningsvärk. Träningsvärk efter allt hostande. Idag har jag ingen lust med någonting alls. Skulle bara vilja gå och lägga mig under täcket och ligga kvar där hela dagen. Men så kan man inte göra när man har en vild 2 åring att se efter. Räcker med att han hade smygit upp i morse helt själv. Nackdelen med att inte ha spjälsäng till honom längre ;) Jo, vaknade av att han försökte låsa in sig själv på toaletten, rackarns busunge!


Men än så länge känns denna dag inte munter. Suttit med tårar fulla ögonen utan att egentligen veta varför, är väl kanske bara en sån dag. Ute är det grått och trist, och det gör ju inte saken direkt bättre. När man tittar ut får man känslan av att det regnar, kanske kommer det regn senare, vi får se. Skulle gärna vilja klä på oss och gå ut en stund, precis just nu, får lite luft, skingra tankarna lite. Men jag har alldeles för ont i kroppen, verkar som det blir ännu en innedag. Och då får jag dåligt samvete över det, för vet ju att lilleman skulle må bra av att få gå ut lite. Dock är ju han fortfarande förkyld han med. Så vi får väl leka inne istället.


Ville se lite tv, så som jag och lilleman brukar göra på morgonen. Det är skönt att mysa i soffan med lilleman, när han äter välling och vi piggnar till lite. Men idag vill inte tvkanalerna alls, dom bara hackar och låter konstigt, så det blev ingen tv för oss. Så då blev det lite mer dator istället. Anton roar sig med att leka med alla köksredskap som han kommer åt. Lite suuuuck känner jag, för då måste jag ju diska allt innan jag kan lägga tillbaka allt, för vi dammsugade bara igår, hann aldrig torka golven.


Nej, nu ska jag sluta gnälla.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards