Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 8 mars 2011 15:38

Är trött och less. Har ett ton saker som behöver göras, men sitter mest bara och vilar mig. Har en enorm huvudvärk idag som snart tar kol på mig. Så det är svårt att ta tag i saker och få något gjort idag. Får väl hoppas på en bättre dag imorgon.


Anton är pigg fastän han är sjuk. Klart man orkar reta gallfeber på mamma fastän man är sjuk ;)

Av Joanna Löfdahl - 8 mars 2011 08:17

Idag är jag en smula trött och sliten mamma. Känns som helgen var lång, och Anton är fortfarande sjuk. Har ringt vårdcentralen nu, och dom kommer ringa upp mig ca 11.15 Ska se om dom kan ta en titt på honom, och se ifall vi kan få lite mer ventoline utskrivet. För den vi hade är nu slut, och den andra hostmedicinen vi har hemma hjälper inte på hans hosta och andningsknaster. Så vill ha ventoline, för det är det enda som hjälpt nu. Men dom sista dropparna gick åt igår. Och tror det är bra om man kan medicinera med det mer regelbundet, nu under helgen har han bara fått när det varit "akut" eftersom vi hade så himla lite kvar. Så håll tummarna för att vi får utskrivet mer!


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vet att vi har en tvätt tid senare idag. Och den skall självkalrt utnyttjas! Och så ska jag försöka städa lite här hemma. Ser förjäkligt ut rent ut sagt. Det är det som är det värsta med att flytta. Det tar sån tid att komma i ordning. Speciellt när man byter ner sig till en mindre storlek. Men det kommer bli jättebra här så fort allt har fått sin plats. Och en hel del ska ställas ute i förrådet.


Anton har ju fått sin nya säng nu, och nu har han sovit första natten i den. Han vaknade igår kväll när vi gick och la oss, och då log han stooort och sa "Atton ha stora pojkar säng nu!" :) Älskade lillesöt! Mamma älskar dig så oändligt mycket! Det käraste jag har, mammas lilla skatt! Kärleken till sitt barn går inte beskriva med ord, finns inte ord stora nog. Det är bara så fantastiskt, måste upplevas. Härligt att han är så nöjd med sin säng. Funderar på om jag ska skruva ner hans spjälsäng och ställa ut den i förrådet nu, eller om man ska vänta ett tag, ifall han får för sig att han ska sova i den?


Nej, nu är det väl lika bra att sätta igång. Men helst av allt vill jag bara sitta här och slappa vid datorn, helst hela dagen. Är rätt trött idag.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards