Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 2 mars 2011 21:31

Är en supertrött tjej denna kväll. Och vi är alldeles strax på väg i säng här hemma. Ska bli grymt skönt att få lägga sig ner och sova. Eller ja att ens bara få ligga ner kommer kännas som himmelriket. Har så fruktansvärt ont i kroppen idag. Kändes som jag knappt ens skulle ta mig ur sängen i morse. Men har lyckats genomlida dagen. Ska nog ringa vårdcentralen imorgon, för något måste göras åt allt detta onda i kroppen. Orkar inte ha det så här. Är stel och har ont så jag kan knappt röra mig, och det kan ju aldrig vara bra!


Idag har jag varit och kollat på praktikplats. Eller snarare ett ställe där man får arbetsträna lite. Och ja ett av ställena var mer lockande än det andra. Så jag ska ta och fundera lite över det, så kanske jag börjar redan till veckan! Känns roligt, nervöst och jobbigt på samma gång. Jag kan ju undra hur det kommer gå att vara där med min onda kropp, men det ska nog gå bra, bara man kommer igång. Hoppas jag iaf. Det enda minuset är att man börjar rätt tidigt, och att då måste lilleman börja på dagis jättetidigt om mornarna, för att jag ska hinna fram i tid. Men kommer sluta rätt tidigt om dagarna, så han behöver ju inte gå till långt in på eftermiddagarna iaf.


Vi tog en promenad i den underbara solen idag också. Vi gick för att köpa lysrör till köket. Och det kändes ju halvt om halvt bortkastat. För den ovanför diskbänken fungerar kanon, blev jättebra. Men den i taket i köket, den vill inte fungera alls, och det känns ju faktiskt lite kiss!!


På vägen hem så gick jag in på en outlet och handlade mig TRE par byxor faktiskt. Känns jättekul att få köpa lite nytt. Och det känns fantastiskt att ha gått från kanske ( skäms över att behöva skriva det ) 5XL till vanlig XL! Ett par av byxorna är det till och med storlek L på bara, och dom sitter som ett smäck! Yaay, kanske blir det här med att handla kläder roligt igen snart!


Nej nu är jag trött, och jag känner hur jag kommer börja svamla om jag inte avrundar strax.


Imorgon tar vi en hemmamysdag! Inget dagis för lilleman imorgon! Imorgon får han vara hemma och mysa med mamma och pappa. Och det ser jag fram emot, för det känns som jag knappt fått träffa honom alls denna veckan. Långa dagar på dagis har det blivit, det gillar vi inte! Saknar ju min son fruktansvärt mycket när han har så långa dagar på dagis. Det är så man får lite ångest inför den dagen man får ett riktigt jobb, kommer man hinna se honom alls då? Visst, pengar behövs, men det kommer ändå kännas jobbigt, kommer göra ont i mammahjärtat att vara ifrån honom så mycket. Man missar ju så himla mycket.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards