Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 18 mars 2011 16:02

Luften gick precis ur mig. Satte mig ner en stund och kände bara hur trött jag är. Helt sinnesjukt trött. Haha, känns att man hållt igång idag. Men det är skönt det. Då kanske man somnar gott ikväll sen. Jobbigt bara att det känns så himla långt tills det är sovdags, haha.


Nu är lilleman hemma från dagis. Det var en glad kille vi hämtade hem från dagis. Men han hade knappt tid att följa med oss hem. Han hade så himla roligt med alla kompisarna, så han hade inte tid riktigt att gå hem. Men hem fick vi honom till slut. Lilleman var lycklig över att det är "vinter" igen, för då fick han åka pulka till och från dagis.


Snart får vi förmodligen lite besök också, det blir skoj! Anton kommar tycka det är skoj. Men själv kommer jag väl kanske inte vara så rolig, för jag är såå trött. Men kul med besök iaf!!

Av Joanna Löfdahl - 18 mars 2011 12:26

Idag städar vi här hemma så det står härliga till! Härligt när det blir fint ( iaf finare) och luktar gott! Så vill jag alltid ha det! Har dock inte hunnit med att städa köket. Men det kan jag ta sen när lilleman är hemma också. Men städa sovrummet/lekrummet, det är mer eller mindre omöjligt när han är hemma. Dammsugning och golvtorkning är också svårt att göra när han är hemma. Dammsugaren har han blivit rädd för, han råkade starta den, han visste inte att kontakten var i. Så minst en gång varje dag hör vi "Atton blev jätte jätterädd för dammsugaren", lillesöt! Och torka golvet är ingen hitt när han springer efter och bara halkar omkring på dem blöta golven.


Sitter nu ner en stund för att äta min lucnh. Order från min käre sambo. Han sa att han kunde börja dammsuga bara jag satte mig och åt, för det är viktigt att äta! Han åt innan mig idag, för jag hade så brått med att dammtorka. Min underbara sambo!! Älskar dig så!!

När jag har ätit ska jag turbostäda lite till, kanske hinner jag röja köket lite också. Sen är det dags att hämta hem lilleman från dagis. Saknar honom när han är där. Till veckan när han går på dagis, då kommer jag att arbetsträna. Det ska onekligen bli spännande att se hur det går att börja 07.30 om mornarna. Det innebär att Anton börjar 06.30 på dagis om mornarna. Buhuu vad tidigt :/

Oj blev nå knas med texten där. Men nu får det lov att vara så ^_^

Av Joanna Löfdahl - 18 mars 2011 08:27

Idag vaknade jag, tittade ut genom fönstret och sen tappade jag livslusten en smula. Det verkligen kräksnöar ute, och det blev vinter igen över en natt. Behöver jag säga att det känns som en stoor besvikelse? Än en gång trodde jag verkligen att våren var på väg. Men icket. Ååh, jag är så trött på snö nu.


Nu ser jag att klockan bara rusar iväg. Och sonen skall strax på dagis. Så jag ska ta och rota fram lite kläder till honom nu, medans han äter frukost med pappa. Sen får vita och börja klä på oss och gå. Själv äter jag nog frukost när vi lämnat Anton på dagis. För man ska ju vänta 20-30 minuter mellan att man druckit och sen äter, och just nu sitter jag med en kopp kaffe.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards