Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 12 mars 2011 11:13

Nu är det helg, och det är väl härligt. Men för mig känns helgerna som vilken annan dag som helst. Kommer väl kännas annorlunda sen när jag väl börjat arbetsträna, då blir det ju mer skillnad på vardag och helg. Det ser jag fram emot. Det var länge sedan jag kunde njuta av helger, det var väl när man gick i skolan, och det har jag inte gjort på evigheter. Ända sen jag slutade skolan har helger inneburit ångest, speciellt alla de år jag gick sjukskriven.


Sitter här och sörplar på mitt mellanmål. Idag är det en Naturdiet smoothie som är mitt förmiddagsmellanmål. Innan har jag köpt på Nutriletts färdiga smoothies och annat. Men där gillar jag bara choklad, och den hade dom inte på affäre. Så tänkte att jag skulle prova på naturdiets istället, och inte nog med att dom kostar 10 kr minstre styck!! De är också väldigt mycket godare än nutrilett! Det är en enorm skillnad. Nutriletterna smakar såå sött och sliskigt, klarar inte av det helt enkelt. Men dessa var jättegoda, inte alls söta och sliskiga. Så jag tänker fortsätta köpa dessa. Kommer fortsätta ha sån som förmiddagsmellanmål just för att det är så himla smidigt att bara plocka fram en ur kylen. Dietisten sa att jag kunde fortsätta med en sån som mellanmål, men att det andra mellanmålet på dagen ska vara något annat, men en om dagen var helt okej, det var snarare fördel för att vara extra säker på att man får i sig det kroppen behöver.


Suttit och räknat efter lite ang vikten. Det är roligt tycker jag. Har konstaterat att från det att jag vägt som allra mest, som jag vet om, vilket var när jag var höggravid när jag väntade Anton, vikten var ca 2 veckor innan förlossningen, sen dess har jag gått ner 51 kg! 51 kg!! Det känns helt sjukt mycket faktiskt! Sedan jag började på flytet 25 oktober har jag gått ner 43-44 kg! Och sedan operationen för 3 månader sen, har jag gått ner 27 kg! Kan väl inte annat än säga att hittills är jag jättenöjd. Mitt BMI har gått ner med 17 Bmi-enheter hittills. Och mer ska det bli!! Känns pepp pepp! Och måste säga att det är grymt roligt att komma i kläder jag inte haft på år och dar! Och att det är roligt att kunna gå in i klädaffärerna och faktiskt hitta kläder som passar, det är så peppande!


Nu ska vi kika lite på C/O segemyhr! Marathon på Segemyhr på tv 4 komedi! Rooligt! Sen vill jag ha mer kaffe känner jag! Och så ska vi hitta på någon lunch också. Och sen ska vi ut, ut  solen. Och kanske gå och handla lite.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards