Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Joanna Löfdahl - 10 mars 2011 22:39

  

Vår älskade son vid frukosten. Mammas älskade solstråle!

Tänk om han alltid kunde vara på detta strålande humör ;)

Av Joanna Löfdahl - 10 mars 2011 12:06

Är trött och seg idag. Är ju min tur att bli sjuk nu verkar det som. Verkar inte bättre. Känner mig tung i huvudet, tjock i näsan, och halsen känns skum. Samma känsla idag som jag hade igår. Så det är väl bara att invänta att det bryter ut, för varför skulle jag klara mig? ;)


Har inte gjort ett skit idag. Bara suttit och slappat. Men man kan ju behöva sådana dagar också. Känner bara att jag har ingen ork till något. Tack och lov fick vi iaf lite gjort igår, så då får jag inte såå dåligt samvete av att bara sitta och göra ingenting idag. Vi ska dock släpa oss ut och handla lite senare. För det måste handlas helt enkelt. Men när det kommer till mat har jag ingen inspiration kvar alls. Känns bara jobbigt att äta, är väl för att man är förkyld och inte känner sig bra.


Borde börja skriva matlista för varje vecka. Så slipper man stå och fundera varje dag på vad man ska göra och äta. Meen det gäller ju bara att få tummen ur och skriva den där matlistan. Har varit för stressad på sista tiden för att hinna med något sådant.


Har fått veta idag att jag kan börja arbetsträna när som helst, när det passar mig. Det känns jätteroligt faktiskt! Så bara jag och Anton är friska så kommer jag sätta igång. Kommer börja 07.30 om mornarna. Känns ju lite tidigt, men det ska verkligen bli spännande att se hur det går att ta sig upp och göra oss iordning. Ser fram emot det!


Sitter här och pimplar kaffe. Förstår inte riktigt vad det är med mig, men jag är så fruuuuuktansvärt kaffesugen mest hela tiden. Jag dricker kaffe och jag dricker kaffe och jag dricker kaffe! Men gott är det!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards