Alla inlägg under februari 2011

Av Joanna Löfdahl - 3 februari 2011 13:14

Sitter här och pustar ut med en god kopp kaffe! Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av tycker jag :) Har tvättat en maskin tvätt, plockat ihop allt från golven, dammat, dammtorkat lite, dammsugat, torkat golven, hängt tvätt och sedan satt igång en till maskin tvätt. Och det känns riktigt bra! Känns jätteskönt att man äntligen fick tummen ur. Bort med allt kräks och bajs och sånt.


I morse när vi klev upp, vilket vi gjorde tiiidigt idag, så var det 4 plusgrader och regn ute. Och det blåste så det lät som att våra fönster skulle gå sönder. Och nu under tiden jag städat så har solen börjat komma fram, fantastiskt! Känns lite som att jag städade fram solen ;) Dock har det inte slutat blåsa, det blåser som bara den fortfarande. Så tyvärr blir det en innedag idag också. Men det känns å andra sidan lika bra eftersom lilleman är som han är i magen.


Nu har Anton precis vaknat efter sin vila, och nu bör vi börja tänka på någon lunch. Innan brukade vi alltid äta lunch innan han somnade, men nu för tiden är han alldeles för trött för det, så vi har valt att ta lunchen efter han har sovit. Och det fungerar bättre, dock dessa dagar han varit sjuk har det varit sisodär med hans ätande, han petar bara i maten och sen sitter han och kastar den över halva köket. Roligt nästan jämt.


Nu tänker vi nog mest ta det lugnt resten av dagen. Får se om vi får något besök nu när vi är smittfria. Ska hänga mer tvätt när den är klar, men det är väl nästan två timmar kvar innan den är klar, och sen ska ännu en maskin igång, hade jag tänkt. Det behövs!

Av Joanna Löfdahl - 3 februari 2011 07:33

Blir till att byta i våran säng för tredje dagen i rad nu. En liten herre har haft "skit"kul här på morgonen. Herregud, hur mycket får det plats i en så liten människa? haha. Nåväl det är bara byta och se glad ut, frågan är bara om vi har fler lakan eller inte? Jag tror faktiskt vi bara har 3 stycken. Måste kolla upp det, och så måste jag tvätta alla som är nergeggade med massa "härligheter". Ska alldeles strax ta och sätta igång med allt som ska göras idags, ska bara ta min obligatoriska lilla datorstund först. Och idag känner jag att jag verkligen kan ta mig tid med det, eftersom vi klev upp så tidigt idag, så kommer ändå hinna med det jag vill!


Idag smittar inte Anton längre! Och ingen av oss andra åkte på någon maghjördis, inte än iaf, kanske för tidigt att ropa hej än?! Hoppas inte det iaf, jag orkar inte med någon magsjuka, verkligen inte. Blä.


Idag står tvättning, ihopplockning, dammsugning och golvtorkning på schemat. Hoppas hoppas hoppas att Anton kommer vara på gott humör och godta att jag städar, för det är något som verkligen måste göras nu! Det går inte skjuta upp det längre.


 

Av Joanna Löfdahl - 2 februari 2011 09:59

 

Strålande sol och plusgrader ute. Inte utan att man får lust att gå ut och bara stanna ute resten av dagen! Men inne sitter vi! Det känns inte så lockande att gå ut då man har en son som är superdålig i magen, sviter efter magsjukan. Vaknade imorse av att det var blött i sängen och på Antons kudde, och jag kan säga som så att det var inte kiss iaf.. Var bara att sätta ungen i duschen, och där satt han i närmare en timme..


Så jag är lite kluven inför om vi ska våga ta oss ut eller inte. Vill ju gärna inte gå ut och så läcker blöjan så det kommer "härligheter" överallt. Jobbigt läge, men lillemans mage kanske hinner lugna ner sig till lite senare, och då kanske vi kan gå ut en stund. Friskluft är bra!


Nu försöker vi pilla i oss lite sen frukost. Sen ska jag ta och sätta igång här hemma, måste tvätta ett par maskiner tvätt idag, vi har en del mindre trevliga kläder och sängkläder som ligger och väntar på att bli tvättade.

Av Joanna Löfdahl - 1 februari 2011 22:23

Känner mig en smula besviken på mig själv. För hade verkligen trott att jag skulle tvätta iaf två maskiner tvätt idag. Och här sitter jag, och har inte startat en enda maskin. Varför?! Har ju haft allt tid i världen.

Nåväl, har iaf diskat massor idag, och plockat och haft mig. Och på kvällskvisten så plockade jag och lilleman ihop alla miljarder leksaker som låg överallt.

Och för tillfället ligger alla leksaker på sin plats. Vi ska göra en rutin av det, att tillsammans hjälpas åt att plocka ihop allt innan det är läggdags för lillherrn. För jag gillar inte att snubbla över leksaker som ligger överallt hela kvällarna. Och ligger det leksaker överallt så känner jag mig så stressad om kvällarna. Ikväll har jag kunnat sitta och slappna av till och med, skönt!


Efter lilleman somnat har vi mest bara kollat tv, kopplat av lite. Fikat lite kvällsfika och jag har försökt dricka mycket vatten. Har druckit för dåligt på sistone, måste skärpa till mig! Ikväll har jag inte ofantligt ont i huvudet, så kvällens vätskeintag måste iaf vara helt okej!


Nej men gud vilket tråkigt blogginlägg!! Tror jag avrundar här och skriver mer imorgon istället, då man kanske har något roligt att skriva om. Kanske får jag då äran att berätta om att jag faktiskt tvättade två maskiner tvätt, vi får se ;)

Av Joanna Löfdahl - 1 februari 2011 09:13

Oj, tänk att det redan är 1 Februari idag! Tiden går så himla fort nu. Och snart är det dags för flytt. Idag är det bara en månad kvar tills vi flyttar. Känns helt overkligt vad tiden har gått fort! Men det är skönt att det rör på sig, så vi får flytta någon gång. Vi vill verkligen komma ifrån denna lägenheten!


Det ser ut som det regnar ute idag och det är nästan 4 plusgrader. Det väckte en plötslig längtan inom mig. En enorm längtan efter sommarregn! Åh, jag vill ha vår och sommar nu!


Har tagit itu med lite disk här på morgonen. Men finns fortfarande massor med disk kvar, som jag ska ta itu med lite senare. Ska även vika en massa tvätt, vi har båda torkställningarna fulla med torr tvätt. Sen ska jag tvätta ett par maskiner idag, för det lär behövas! Finns en hel del nerkräkta och nedbajdase kläder efter gårdagen, så det ska vi ta itu med nu tänkte jag.

Sen ska jag även försöka packa en kartong till. En eller ett par kartonger om dagen, så blir det packat i tid :)


Nej, nu har jag inte tid att sitta här och sitta här. Ska försöka få upp min käre sambo ur sängen också :)

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards