Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Joanna Löfdahl - 7 februari 2011 09:18

Nu har vi precis varit och lämnat sonen på dagis. Han hade knappt tid att säga hejdå, han var så glad över att vara tillbaka på dagis igen, med alla kompisarna. Känns så himla skönt att han trivs så bra där, det är guld värt! Och nu hade han verkligen saknat alla kompisarna efter att ha varit hemma i en hel vecka från dagis.


Fryser och är kall nu rätt ofta igen. Frös hemskt mycket i början på flytperiden där i slutet av oktober/början av november, det var ju för att vikten rasade då, frös som en tok. Och sen lugnade det ner sig lite, men nu har jag börjat vara kall igen, speciellt om händer och fötter. Har kommit fram till att det beror på att vikten börjat röra sig lite fortare igen. De senaste dagarna har jag gått ner nästan 1 kilo om dagen. Känns jätteroligt!


Sedan operationen den 13 December har jag gått ner 17,9 kg! Och totalt sedan jag började på flyt den 25 Oktober har jag gått ner 35,4 kg! Det känns jättebra faktiskt! Pepp pepp! :D


Provade en tröja idag, en tröja jag brukade ha väldigt ofta förut. Och jag tog på mig den som jag ska, men den bokstavilen bara ramlade ner över mina axlar och trillade av mig. Tröjan trillade alltså av mig!! Det är helt sjuk! Men ack så bra det kändes! Än om jag älskade den där tröjan, så föredrar jag att den är för stor, tröjor kan man alltid köpa nya. Men hälsan går inte att köpa ny, det går inte att köpa en ny kropp när det är slut med den man hade. För varje dag som går, så blir jag bara mer och mer säker på att operationen var helt rätt för mig.

Än om man vissa dagar tänker, men gud varför gjorde jag det?! Jag ångrar mig inte en sekund! Detta kommer bli bra!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards