Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Joanna Löfdahl - 3 februari 2011 13:14

Sitter här och pustar ut med en god kopp kaffe! Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av tycker jag :) Har tvättat en maskin tvätt, plockat ihop allt från golven, dammat, dammtorkat lite, dammsugat, torkat golven, hängt tvätt och sedan satt igång en till maskin tvätt. Och det känns riktigt bra! Känns jätteskönt att man äntligen fick tummen ur. Bort med allt kräks och bajs och sånt.


I morse när vi klev upp, vilket vi gjorde tiiidigt idag, så var det 4 plusgrader och regn ute. Och det blåste så det lät som att våra fönster skulle gå sönder. Och nu under tiden jag städat så har solen börjat komma fram, fantastiskt! Känns lite som att jag städade fram solen ;) Dock har det inte slutat blåsa, det blåser som bara den fortfarande. Så tyvärr blir det en innedag idag också. Men det känns å andra sidan lika bra eftersom lilleman är som han är i magen.


Nu har Anton precis vaknat efter sin vila, och nu bör vi börja tänka på någon lunch. Innan brukade vi alltid äta lunch innan han somnade, men nu för tiden är han alldeles för trött för det, så vi har valt att ta lunchen efter han har sovit. Och det fungerar bättre, dock dessa dagar han varit sjuk har det varit sisodär med hans ätande, han petar bara i maten och sen sitter han och kastar den över halva köket. Roligt nästan jämt.


Nu tänker vi nog mest ta det lugnt resten av dagen. Får se om vi får något besök nu när vi är smittfria. Ska hänga mer tvätt när den är klar, men det är väl nästan två timmar kvar innan den är klar, och sen ska ännu en maskin igång, hade jag tänkt. Det behövs!

Av Joanna Löfdahl - 3 februari 2011 07:33

Blir till att byta i våran säng för tredje dagen i rad nu. En liten herre har haft "skit"kul här på morgonen. Herregud, hur mycket får det plats i en så liten människa? haha. Nåväl det är bara byta och se glad ut, frågan är bara om vi har fler lakan eller inte? Jag tror faktiskt vi bara har 3 stycken. Måste kolla upp det, och så måste jag tvätta alla som är nergeggade med massa "härligheter". Ska alldeles strax ta och sätta igång med allt som ska göras idags, ska bara ta min obligatoriska lilla datorstund först. Och idag känner jag att jag verkligen kan ta mig tid med det, eftersom vi klev upp så tidigt idag, så kommer ändå hinna med det jag vill!


Idag smittar inte Anton längre! Och ingen av oss andra åkte på någon maghjördis, inte än iaf, kanske för tidigt att ropa hej än?! Hoppas inte det iaf, jag orkar inte med någon magsjuka, verkligen inte. Blä.


Idag står tvättning, ihopplockning, dammsugning och golvtorkning på schemat. Hoppas hoppas hoppas att Anton kommer vara på gott humör och godta att jag städar, för det är något som verkligen måste göras nu! Det går inte skjuta upp det längre.


 

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards