Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Joanna Löfdahl - 10 februari 2011 13:58

Känns som vi lever i ett flyttkaos just nu, och det är väl precis det vi gör! Det är kartonger mest överallt. Och för tillfället håller jag på att tömma och torka ur skåpen, så är det bara tvär torka ur dom innan vi flyttar sen. Men vi har så himla mycket grejer och så himla lite kartonger i jämförelse. Måtte det lösa sig på något vis!


Har passat på att packa ännu en kartong i köket, det går ner lite grejer till där i, men vet inte riktigt vad än. Kan inte riktigt förstå hur man ska hinna med att packa allt. Månaden bara rusar i väg. Längtar tills vi är på plats i nya lägenheten, längtar tills vi kommit i ordning där. Det ska bli såå underbart.  Om en månad slipper vi denna stressen vi lever i just nu, finns inte ord stora nog över hur härligt det känns. Önskar att man kunde bara hoppa fram i tiden lite, så att allt redan var klart, det hade varit skönt.


Nu ska jag slappa lite. Snart vaknar Anton och då ska vi göra lunch!

Av Joanna Löfdahl - 10 februari 2011 11:00

Idag har vi varit på 2-årskontroll hos tandis med Anton. En tandsköterska fick vi träffa, samma som vi gått till sedan han var 8 månader. Hon är jättebra. Tycker det är så bra att denna möjligheten finns, att man kan gå till henne och få tips och råd. Förr borstade vi tänderna på Anton, så många gånger man ska, men vi borstade inte på rätt sätt, och det hade vi aldrig fått veta ifall vi inte gått till henne. Idag fick vi bara beröm, hon tyckte att vi var jättebra föräldrar och Anton hade så rena och fina tänder! Det kändes så himla bra att höra. Man blir glad!


Dock fick vi höra något, som vi egentligen redan visste. Och det är att Anton varit alldeles för fäst vid sin kära napp. Och det är inte så bra. Så nu har vi antagit projekt få-lilleman-att-sluta-med-napp. Önska oss lycka till ;)

Vi har förklarat för honom att vi ska skicka alla hans nappar till bäbisarna på BB, för dom behöver napparna bättre. Och då tillade han; "Atton stor kille ju!" och så log han stort. Mammas gókille! Han är så underbar, den lilla människan! Det är bara så fantastiskt.


Idag har vi bara en hemma-mys-dag. Ska försöka packa lite mer. Drog igång i köket igår. Och kan väl säga som så att det är kaos i köket just nu. Så ska väl försöka packa vidare där och råda bot på lite av kaoset. Ska nog rensa ur klädkammaren, så man kan ställa in allt som är packat där. Vi måste jaga fatt i mer kartoner också. Vi klarar oss inte på de kartonger vi har. Ska kasta massa mer också. Ska nog ta och packa ur sovrummet också. Men det får jag göra sen efter att Anton sovit middagslur.


Nu ska jag avnjuta dagens första kopp kaffe. Hann inte med någon innan vi gick till tandis. Patrik han med kaffe, men jag ska ju vänta en halvtimme mellan att jag ätit och sen dricker. Så jag prioriterade att få i mig frukost innan vi fick. Men nu ska det verkligen bli gott med lite kaffe.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards