Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Joanna Löfdahl - 8 februari 2011 20:39

Nu sitter vi och kollar på tv och har precis fikat lite. Är ännu en hungerkväll, då jag idag slarvat med maten, det tar jag igen på kvällarna. Vet inte om det är bra eller dåligt, men det har fungerat för mig. Och så länge det behövs tänker jag fortsätta göra så.


Igår eftermiddag drog vi över till ett par kompisar och sov över där. Käkade middag och efter att barnen hade somnat så spelade vi Monopol, jätteroligt! Skönt att kunna umgås lite efter att barnen sover. Det händer ju inte så ofta, tyckte det var supermysigt, det måste vi göra om! :)


Var tänkt att Anton skulle på dagis idag. Men han var så hängig i morse och han låg nästan på gränsen till feber, så vi tog en hemma-mys-dag. Han tyckte såklart att det var tråkigt, för han ville leka med kompisarna. Men han hade inte orkat en dag på dagis idag, han har varit trött och mest suttit och myst. Mammas myspojke!


När vi gick hem i morse så trodde jag att jag skulle dö. Okej, kanske inte riktigt så dramatiskt. Men det hade snöat massor under natten, blä, vill ju inte ha mer snö nu! Vill ha vår! Sen när vi hade kommit hem och satt oss tillrätta i soffan och börjat mysa, då kom underbara solen fram. Och det var fint väder resten av dagen, bara för att vi ville hålla oss inne så Anton får bli pigg, typiskt! Hoppas han känner sig bättre imorgon och att det är fint väder då! Så vi kan gå ut och njuta lite!


Nu ska jag strax ta en lång varm dusch, det tycker jag att jag är värd!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards