Alla inlägg den 25 september 2011

Av Joanna Löfdahl - 25 september 2011 19:53

Godkväll bloggen! Jag passade på här i eftermiddag att göra om lite i bloggen. Var less på standardutseendet, har ju haft det i över ett år nu. Så tänkte det var kul att prova något nytt. Får väl se hur länge jag har kvar detta utseende. Och kanske kommer fler ändringar, vi får se :) Kul var det att ändra om lite iaf. Har velat göra det så himla länge nu.


Nu är det kväll, sonen sover sött i sin säng. Och jag ska väl också försöka lägga mig i tid ikväll, så kanske man slipper vara så himla trött hela tiden på dagarna. Denna förlamande trötthet är jättejobbig. Och Anton är lite krasslig fortfarande, varm och febrig, snorig, hostig och ögonen är fortfarande variga. Så blir kanske ett och annat samtal imorgon. Min mamma påminde mig precis om att jag skulle ringa barnmottagningen också, och fråga vad de tycker ang provtagningen vi fått tid för på onsdag, om den går att göra ändå fastän han har infektion just nu.


Hade stora visioner om att göra ett långt inlägg. Men mitt huvud gör alldeles för ont. Så jag avslutar här. Jo just, imorgon ska jag till tandläkaren också. Ångest ångest ångest.

Av Joanna Löfdahl - 25 september 2011 11:55

Ja då var det söndag. Tror jag att det är iaf? Man blir lite dagavill när man varit hemma i flera dagar. Och som det ser ut just nu blir vi hemma någon dag till. För lilleman är fortfarande febrig, och ögonen är variga, och han har hosta. Så jag har då inte hjärta att lämna honom på dagis imorgon. Så vi får se vad vi roar oss med då istället. Hemma och mysa och ta det lugnt kanske.


Dagen idag är lugn. Vi har inte gjort många knop alls. Ätit dundermysfrukost har vi gjort, hela lilla familjen. Frukosten bestod av havregrynsgröt, kokt ägg, smörgås osv. Himla gott! Roligt att Anton börjat äta gröt också. Han äter inte supermycket åt gången, han håller fortfarande på att vänja sig vid smaken antar jag. Men han säger att det är gott. Och vi fortsätter erbjuda så kommer han väl äta en hel portion så småning om. Han älskar smörgås med kokt ägg på iaf. Och det är ju bra! Har bestämt att vi ska köra mysfrukost varje helg. På veckorna hinner vi ju inte äta frukost tillsammans. Men på helgerna ska vi verkligen ta vara på tiden och äta frukost tillsammans i lugn och ro. Det är så himla mysigt!


Känner mig en smula rastlös idag. Vill hitta på något men jag vet inte riktigt vad. Tips någon?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards