Alla inlägg under april 2011

Av Joanna Löfdahl - 5 april 2011 19:58

Har inte haft någon vidare inspiration till bloggandes på sistone. Men jag tänkte försöka mig på ett litet inlägg nu. Känns som bloggandet har halkat efter massor, vilket känns tråkigt, för jag tycker ju om att blogga. Behöver blogga.


Idag är jag hemma och vabbar. Hade helt enkelt inte hjärta att låta lilleman vara på dagis och härja idag. Han sov så dåligt natten som var. Och han har hosta och är snorig idag. Och min hals kliar och känns konstig och jag nyser och har mig. Så vi stannade hemma och kurerade oss lite. Tråkigt bara att nu är kvällen kommen och det känns inte ett dugg bättre :( Så vi får se om det blir en till hemmadag eller inte.



 


Igår färgade jag håret. Hade köpt mörkbrun hårfärg. Kände mig lite less på den röda. Eller inte less, men jobbigt att underhålla, för man måste ju färga det titt som tätt om det ska hålla sig snyggt. Och jag har inte den orken eller energin. Räknar med att få färga ett par gånger till nu kanske, och sen låter jag det nog vara. Kommer ju inte bli massa ful utväxt heller, eftersom jag har mörkbrunt hår i vanliga fall. Men det blev liite väl mörkt nu tycker jag, eller så är jag kanske bara ovan.


 


Älskade skroten, sitter helnöjd på sin nya trehjuling som han fick av morfar. Han far omkring på den här inne mest hela tiden. Och så säger han "Attons cykel" "Inte mammas cykel!", hihi lillesöt! Vilken fullträff!


 


Haha, mammas knasboll! Bad honom att le stort så att vi kunde ta ett kort som vi kunde skicka till morfar, för att visa hur glad han är över cykeln. Och man ser tydligen ut såhär när man är jätteglad ;) Lillesöt!


Sitter här med sveriges huvudvärk. Dricker alldeles på tok för lite om dagarna. Det är inte bra. Och sen underlättar inte denna förkylningen huvudvärken heller. Suck, stonk och stön! Vill bli frisk, vill att lilleman ska bli frisk. Så vi får återgå till jobb och dagis.


Nåväl, nu tycker jag att jag fick till ett litet inlägg iaf! Och avrundar nog här innan mitt huvud ramlar av och självdör.

Av Joanna Löfdahl - 5 april 2011 07:59

Idag är vi hemma och kurerar oss lite. Sovit lite sisodär i natt, hostat och snorat. Och Anton har sovit dåligt, han hostade och vaknade och hostade och vaknade, så han är jättetrött idag. Hade inte hjärta att låta honom gå så förkyld till dagis och härja. Så vi tar en hemmadag idag. Jag själv är inte så pigg heller, huvudet känns tungt, halsen kliar och jag hostar och hostar. Och titt som tätt nyser jag. Hey (o)underbara förkylning!


Är supertrött och skulle helstbara vilja ligga och sova hela dagen. Meen så kan man ju inte göra. Så det är bara till att sitta här och vara seg. Ska väl ta och göra lite nytta så man får tiden att gå. Finns massor att göra.


Anton cyklar omkring på sin trehjuling somhan fått av morfar! Han skulle kunna sitta på den dygnet runt om han bara fick :) Lillesöt! Han verkligen älskar "Attons egen cykel!".

Av Joanna Löfdahl - 3 april 2011 11:34

Idag har vi en tvättardag här hemma. Så att vi har rena kläder inför den nya veckan. Så slipper man tänka på att tvätta då. Kommer nog vara trött och slut på sen eftersom jag börjar om med arbetsträningen imorgon, tar nya tag! Ser fram emot det. Man mår nog bättre bara man har något att göra.


Lilleman vilar en stund nu. När han vaknar blir det lunch och sen ut en sväng i det gråa tråkiga vädret. Måste nämligen handla lite. Måste måste måste.


Av Joanna Löfdahl - 2 april 2011 07:46

Godmorgon Lördag. Så var det helg igen då. Känns skönt att vi hann städa såpass mycket igår att jag känner att jag kan ta det rätt lugnt idag. Det enda jag inte hann med som jag ville göra var att torka golven. Så det får jag kanske passa på att göra idag, om jag orkar. Får dra dammsugaren en gång till först bara. Men det är inget jag tänker sätta igång och göra såhär på morgonkvisten.


Ska på stan med en kompis idag. Trist att man själv inte har några pengar, jag som är i behov av tröjor. Långärmade. Har typ inga jag kan ha längre. Eller jo jag kan ha dom, men dom sitter inte snyggt för fem öre. Men det får vänta.


Sitter här och gäspar och gäspar. Är supertrött idag. Skulle helst av allt bara vilja ligga under täcket och slöa hela dagen. Men då skulle inte sonen bli så överlycklig direkt. Han kan ligga och mysa en liten stund, läsa en bok, sen säger han att mamma ska kliiiiiva upp ^_^


Nej, nu är det kaffedags. Så ska vi se om man kan vakna till liv idag också.

Av Joanna Löfdahl - 1 april 2011 08:05

Idag låg vi i sängen länge och drog oss. Anton kröp ner mellan oss i våran säng och låg och myste. Sen halv åtta, då ledsnade han och sa att mamma skulle kliva upp för han ville minsann ha välling, lillesöt! Så då var det bara att kliva upp.


Nu sitter jag här och väntar på en kopp kaffe som min underbara sambo har fixat. Efter kaffet funderar jag på om det är dags att sätta igång och städa lite. Inte för att jag orkar för fem öre, utan mer för att det verkligen behövs. Är sinnessjukt trött, och har väldigt ont i kroppen plus att jag börjar bli jätteförkyld. Men städas måste det ju göras ändå! Och sen är det så himla härligt när det är färdigstädat och man bara kan sätta sig ner och njuta, det ser jag fram emot! Älskar när det är fint och luktar gott! Dock lär jag nog inte känna något lukta gott alls idag, näsan är alldeles tätt.


Idag har vi inga direkta planer för dagen. Jag känner att det vore bra att passa på att ta det lite lugnt också. Ska även börja med nya medicinen idag, får se hur det går. Är en smula nervös faktiskt. Biverkningslistan var  l å n g  . Och jag har haft den medicinen förut, det är bara ett annat namn på den. Det var den första medicinen jag fick prova, det är närmare 10 år sedan nu. Och den gången reagerade jag inte så bra den medicinen. Får hoppas det går bättre denna gången.


Nej, kaffe var det ja! Dagens första kopp, så att man vaknar till liv.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards