Alla inlägg den 1 april 2011

Av Joanna Löfdahl - 1 april 2011 08:05

Idag låg vi i sängen länge och drog oss. Anton kröp ner mellan oss i våran säng och låg och myste. Sen halv åtta, då ledsnade han och sa att mamma skulle kliva upp för han ville minsann ha välling, lillesöt! Så då var det bara att kliva upp.


Nu sitter jag här och väntar på en kopp kaffe som min underbara sambo har fixat. Efter kaffet funderar jag på om det är dags att sätta igång och städa lite. Inte för att jag orkar för fem öre, utan mer för att det verkligen behövs. Är sinnessjukt trött, och har väldigt ont i kroppen plus att jag börjar bli jätteförkyld. Men städas måste det ju göras ändå! Och sen är det så himla härligt när det är färdigstädat och man bara kan sätta sig ner och njuta, det ser jag fram emot! Älskar när det är fint och luktar gott! Dock lär jag nog inte känna något lukta gott alls idag, näsan är alldeles tätt.


Idag har vi inga direkta planer för dagen. Jag känner att det vore bra att passa på att ta det lite lugnt också. Ska även börja med nya medicinen idag, får se hur det går. Är en smula nervös faktiskt. Biverkningslistan var  l å n g  . Och jag har haft den medicinen förut, det är bara ett annat namn på den. Det var den första medicinen jag fick prova, det är närmare 10 år sedan nu. Och den gången reagerade jag inte så bra den medicinen. Får hoppas det går bättre denna gången.


Nej, kaffe var det ja! Dagens första kopp, så att man vaknar till liv.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards