Alla inlägg den 10 april 2011

Av Joanna Löfdahl - 10 april 2011 21:04

 

Lite söndagsmys här hemma ikväll. Så gudomligt gott!

Av Joanna Löfdahl - 10 april 2011 10:52

Helgen fortsättar i sjukornas tecken. Grabbarna har fortfarande feber. Själv har jag varit skonad från det nu denna svängen, tror jag iaf. Anton är rätt gnällig fast ändå inte. Han verkar lite låg. Han är trött och slut på. Jobbigt att se honom ha det så jobbigt. Är febern kvar imorgon blir det ett besök till vårdcentralen imorgon. Var ju med honom till jourvårdcentralen igår. Men där hade vi inte mycket att hämta. Avvakta var väl det dom sa. Och om febern var kvar nu i början av veckan så skulle vi höra av oss igen, för ett nytt CRP. Eventuellt kunde det då behövas penicillin. Han var lite rosa i ena örat, men inte så pass att hon kunde klassa det som öroninflammation.


Behöver jag säga att det inte blir många knop här hemma nu dessa dagar? Hemmet förfaller smått, vi kör väl någon tvättmaskin lite nu och då, och diskmaskin, resten får faktiskt vänta tills vi är piggare. Är ju viktigare att ta hand om varandra när man är sjuka. Alla måsten finns ju faktiskt kvar senare. Så vi rår om varandra nu. Så tar vi tag i städningen när alla är piggare. Men det är trisst att se det så rörigt. Men det blir bättre!


Kan ju meddela att jag nu varit snusfri i 2 veckor! Det känns faktiskt jättebra! Men det har varit jobbigt. Dock har jag istället rökt lite, vilket inte är så bra! Men idag tog jag min sista cigg. Så nu är det slut med dom också. Wish me luck! Hoppas hoppas att det går bra. Jag vill varken snusa eller röka!


Och nu har det även börjat hända saker på vågen igen. Pepp pepp! Det har stått stilla ett tag nu igen, vilket det gör med jämna mellanrum. Återkommer snart med resultat! Kanske imorgon om det villl sig väl ;)


 

Tänkte bjuda på en bild på mig och min fantastiska son!

Mammas älskade lilla solstråle! Som är go och glad fastän han är sjuk.

Tog bilden igår. Mammas lillbuse!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards