Alla inlägg den 9 april 2011

Av Joanna Löfdahl - 9 april 2011 10:02

God förmiddag! Helg ännu en gång, men denna helgen blir nog inte överdrivet rolig. Vi har nämligen sjukstuga här hemma. Båda grabbarna är sjuka, så jag pysslar om dom så gott jag kan. Jag är fortfarande tokförkyld, men tror och hoppas att jag är på bättringsvägen. Har fortfarande en hemsk hosta, men det mest på nätterna.


Ringde sjukvårdrådgivningen idag. För nu har Anton varit sjuk sedan i tisdags, och det blir varken bättre eller sämre. Han får inte sova om nätterna, för han hostar så hemskt. Han ligger där och hosta och hostar och hostar och gråter, och så åker surläppen fram i sömnen. Gör så ont i mammahjärtat. Beskrev även för rådgivningen en konstig grej som hände igår. Anton höll på att äta smörgås, och rätt som det är böjer han sig lite framåt, och mackan börja rinna ur mungipan på honom. Sen ramlar han bakåt och beter sig jättekonstigt. Han kan inte sätta sig utan ligger där och låter konstigt. Ögonen rullar runt lite och han är som frånvarande. Detta pågår några minuter. Och de på rådgivningen sa att det lät som han hade en kramp. Och det var det jag misstänkte igår, men är ju inte van vid sådana kramper så jag kan inte veta om det var det. Men nu fick jag det väl lite bekräftat. Vi är ju van vid kramper då hela hans kropp krampar. De sa iaf att självklart ska Anton få komma in och kollas upp, speciellt med tanke på att han varit sjuk i så många dagar och med tanke på vad som hände igår. Så det känns bra, så vi ska in till jourvårdcentralen senare idag. Kommer kännas bättre efter att dom kollat honom.


Annars händer inte mycket idag. Vi tar det bara lugnt och pysslar om varandra och myser. Hade varit skönt om vi fick vara friska bara..

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards