Alla inlägg den 18 april 2011

Av Joanna Löfdahl - 18 april 2011 21:25

Fyy vilken lång dag det har varit idag! Det känns som att dagen aldrig kommer ta slut. Men det kommer den göra, vilken sekund som helst nu ;)


Vaknade tidigt i morse, för att komma iväg på arbetsträningen. Och där var det som vanligt. Göra mackor och baugetter, diska och torka osv. Dock var det väldigt mycket att göra där idag, så det blev ju inte många stillasittande stunder. Men det kan väl vara kul det med, med lite omväxling.


Sen så bar det av hemåt, för att äta lite lunch. Och efter lunchen åkte vi ut en sväng. Åkte till svampen bland annat. Det är ju himla fint där uppe! Sen åkte vi till Wadköping och gick omkring lite där.


Sen blev det Ica Maxi och handla till middagen. Idag åt vi tacos, himla gott!


Hade en väldigt trött son ikväll. Han var helt slut på efter Wadköping och utomhuslek. Någon middag ville han inte ha, han är så himla dålig på att äta den lille herrn. Inte bra inte bra.


Jo, har väl inte skrivit om det ännu. Men min mamma och hennes karl är här nu och hälsar på! :D Vilken rolig överraskning!! Känns så himla roligt att ha dom på besök! Och Anton är heelt salig.


Nu sitter jag och mår pyton. Har ätit kaka OCH druckit ett par klunkar dricka. Känns som att jag inte kommer göra om det i första taget. Det är inte värt det, att må så här! Verkligen inte värt det. Usch och fy, mår verkligen räv.


Nu är det strax dags att sova. Ska bli himla skönt. Har längtat hela dagen efter att få sova. Imorgon ska man upp tidigt igen. Jobba jobba jobba. Men är bara en kort vecka denna veckan. Måndag, tisdag och onsdag. Och sen är man ledig ända till tisdag. Härligt!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards