Alla inlägg under december 2010

Av Joanna Löfdahl - 16 december 2010 19:05

Det gick inget bra för mig på tradera :( Känns jättetråkigt då jag verkligen ville vinne den auktionen. Men blev överbjuden i sista stunden, så jag hann inte med. Kände inte att det var så prisvärt när priset steg så hastigt heller. Så nu får jag drömma vidare om en ny digitalkamera.


Bytte ju ganska nyligen telefon. Blev grundlurad faktiskt. För killen i butiken sa att denna telefonen var rätt telefon för mig om bra kamera i telefonen var viktigt för mig. Så ja tog ju den.. Och den tar verkligen gräsliga bilder. Så därför läggar jag aldrig upp bilder längre. Känns så himla tråkigt med en blogg utan bilder. Så jag är på jakt efter en kamera. Får fortsätta leta vidare. Vill ju kunna dokumentera min viknedgång också. Så roligt att ha sen efteråt och se skillnaden. Nu funderar jag på om jag ska kolla ut någon digitalkamera som passar oss och köpa en helt ny istället. Men det kostar ju..


Imorgon ska lilleman på dagis. Och sen efter det är han julledig fram till i januari någon gång. Så det känns bra, få ha honom hemma lite och rå om honom. Bara mysa och ha det gott. Det behöver vi!


Jag är himla trött ikväll känner jag. Trött och frusen skulle bara vilja sova. När Anton somnat ska jag ta fram lite ljus och tända och göra mysigt. Ingen idé då han är vaken för då ska han vara där och pilla. Är så rädd att han ska bränna sig. Så mys med ljus får vi ha när lillherrn sover.

Av Joanna Löfdahl - 16 december 2010 16:09

Här sitter vi vid middagsbordet. De andra äter pytt i panna och stekt ägg, och själv sitter jag och ska försöka dricka lite brusalvedon. För jag känner i kroppen som att det är feber på gång och har 37,5 i temp. Så jag tänkte det var lika bra att ta alvedon, har inte tagit något idag så. Bara hoppas att det inte blir mer än så här, orkar inte med att bli sjuk nu, verkligen inte.


Håller även på att buda på en grej på tradera! Håll tummarna för att jag vinner! Jag vill SÅ gärna ha den där grejen. Berättar mer om den senare ;)

Nu ska jag fortsätta hålla koll på auktionen, den går ut om ett par timmar ^^

Av Joanna Löfdahl - 16 december 2010 09:41

Vill börja med att tacka er för alla fina kommentarer!! Det värmer så otroligt mycket och jag känner mig så glad att det finns så många där ute som bryr sig och följer min resa. Ett stort tack till er!


Vaknade ett par gånger under natten av att jag hostade. Det var torrt i luften och jag blev tvungen att gå upp och dricka lite vatten. Mådde även lite illa. Somnade sedan om och vaknade upp senare med samma, hosta, torrt i halsen, och mådde illa. Tänkte bara jag inte håller på att bli sjuk, skulle verkligen inte passa nu!! Det är jobbigt att hosta, då det drar i magen och känns väldigt obehagligt. Men det blir bättre och bättre. Gick upp och sa till mamma hur det kändes, och hon gissade på att det var tomt i magen och att jag behövde äta. Kändes verkligen inte som jag skulle kunna äta något alls när jag hade ont och var illamående. Men provade med lite fil, och vet ni, det slutade göra ont och illamåendet försvann! Så det var nog bara min kropp som skrek efter lite att arbeta med.


Det är kämpigt med att få i sig det man ska. Men jag kämpar på. Det spänner och känns lite underligt imagen efter att jag druckit mycket. Men samtidigt vet jag att jag måste försöka hålla tiderna nu, för annars måste jag äta ännu oftare, och det skulle verkligen inte gå. Känns redan som jag äter hela tiden! Som nyopad ska man äta varannan timme. Och däremellan ska man försöka få i sig så mycket vätska som det bara går. Och det mina damer och herrar, det är inte det lättaste.


Ringde precis vårdcentralen för att boka en samtalstid. Dom ska ringa mig idag. Ska beställa tid för att ta bort stygnen, beställer tid redan nu för att garanterat ha en tid till veckan. Hoppas jag får en tid runt den 23:e  för det skulle vara det ultimata.


Bloggar mer senare. Nu måste jag upp och röra lite på mig känner jag.

Av Joanna Löfdahl - 15 december 2010 18:11

God kväll bloggen! Kan nu meddela er att jag genomgått operationen! Jag gjorde det! Det trodde jag faktiskt inte. Innan operationen var jag sååå himla nervös. Jag kände bara att nu kliver jag upp och går härifrån. Men det gjorde jag såklart inte. Hade rååååå ångest precis när jag skulle sövas. Men det gick bra, all personalen var så gulliga så. Låg där och hörde dom säga att jag snart skulle somna. Tänkte extra mycket på Anton då, och sen var jag borta. Sen vaknade jag upp och allt var klart, och allt hade gått bra.


Nu kämpar jag mest med att få i mig allt det jag ska. Det är faktiskt himla svårt tycker jag. Svårt att veta hur mycket och i vilken takt man vågar äta. Antar att det kommer ta sin lilla tid det här. Tur man är sjukskriven en tid efteråt.


Orkar inte med något långt inlägg nu. Skriver mer senare.


Ville bara meddela att jag är hemma igen, och allt verkar gått bra :)

Av Joanna Löfdahl - 12 december 2010 23:27

God kväll. Här sitter en fortsatt nervös tjej. Har duschat med den "roliga" tvålen, så nu är min kropp torrare än allt torrt på denna jord. Händerna ser ut att spricka sönder vilken sekund som helst, och inte får jag smörja. Ska packa ner lite hudlotion så jag kan smörja efter operationen och så! Haha har inte ens börjat packa än.. och helst av allt borde jag sova redan ju.. duuuktigt Joanna..


Min mamma skulle hjälpa mig med fragminsprutan. Det gick inte så bra, nålen typ bara studdsade bort ifrån min mage, den ville verkligen inte gå genom min hud. Hon försökte ett par gånger och det gjorde bara ont men den åkte inte in. På tredje försöket när jag spände huden och mamma tröck, då gick det.  Tredje gången gillt.


Jag borde verkligen inte sitta här nu. Har massor att göra. Vi får se om jag hinner med ännu ett nervöst inlägg imorgon bitti.


Nu ska jag packa och fixa, och sen sova. ( Om jag kan!!! ). Godnatt!

Av Joanna Löfdahl - 12 december 2010 11:43

Tänkte försöka hinna med ett inlägg. Är trött idag, väldigt trött, var vaken alldeles för länge igår, och vaknade vad som kändes som alldeles för tidigt i morse. Runt kl 7 så vaknade Anton och ville ha sin napp. Och vi letade och letade, men den fanns ingenstans. Kollade till och med i kuddöverdragen och påslakanen, men icket, var spårlöst borta. Och den andra nappen försvann för ett par dagar sedan. Misstänkte starkt att vi hade en napptjuv som kommer fram på nätterna och käkar upp lillemans nappar. Hade vi hittat en napp hade han ju somnat om en stund till. Men när jag sa att jag inte hittade den, då sa han att då ville han ha välling istället! Lillesöt! Så då var det bara att masa sig upp. Men det tog emot.


Idag har min mamma klippt Antons hår. Så nu känns han nästan som en helt ny kille. Han såg genast äldre ut, och det är ju klart han är ju ingen bebis längre. Men för mig kommer han nog alltid vara min lilla bebis, mammas älskade lilla skatt. Det finns inte ord stora nog för den kärlek en mamma känner för sitt barn. Det är starkare än allt annat tillsammans, det är jag fullständigt övertygad om. Ska ta ett kort på honom senare och lägga ut så ni får se, han blev så tjusig så! :)


Imorgon är det en stor dag för mig. Imorgon genomgår jag min operation, den operation jag väntat så länge på. Och jag är obotligt nervös. Har svårt att koncentrera mig på annat, tankarna går hela tiden till morgondagen. Undrar om jag kommer kunna sova i natt? Och om jag somnar, kommer jag komma upp i tid för att duscha och komma mig iväg? Ska packa i ordning allt som jag ska ha med mig ikväll. Men ska inte ta med för mycket. Vet inte hur mycket ork man har efter operationen, kanske är man trött och bara vill sova mest. Vi får se helt enkelt. Längtar tills det är över, så jag slipper vara nervös mer.

Av Joanna Löfdahl - 11 december 2010 23:11

Dagen idag har gått väldigt fort. Förmiddagen spenderade vi lugnt hemma. Anton umgicks mest med mormor han. Han tycker inte mamma är så rolig att leka med då mormor är här, då är det mormor som gäller för hela slanten. Känns ärligt talat både konstigt och skönt. Men nog mest konstigt!


På eftermiddagen efter att Anton hade sovit och alla hade ätit lunch, så åkte vi ut till Marieberg. Jag hade ju tänkt att leta upp någon frisör med dropin som hade tid för mig. Men så blev det såklart inte. Vi åkte till Rusta, handlade lite, och sen drog vi en snabbis till Ikea så att dom andra fick äta lite middag där. Sen släppte mamma av mig och Patrik på stan, för vi skulle gå på bio :) Var jättemysigt att få hitta på något bara vi två. Vi såg Svinalängorna. En helt klart sevärd film. Men samtidigt kändes den väldigt mycket. Lite tragisk på något vis. Känns hemskt att barn levt och faktiskt än idag lever så. Det borde inte få vara så. Men den var bra. Blev såklart mer filmsugen. Hemma kikar vi aldrig på film längre nästan. Det måste vi ta och ändra på. Mer film och mer mys vill jag ha!


Sen blev det bussen hem och nu sitter vi och pratar alldeles för mycket. Och klockan bara rusar iväg. Och jag känner mig såklart nervös inför måndagen. Men försöker att inte tänka på det så mycket. Längtar tills det är gjort, då behöver man inte vara nervös längre ;)

Av Joanna Löfdahl - 11 december 2010 13:12

Goddag bloggen! Här sitter en väldigt nervös tjej och skriver. För nu ni, nu är det inte långt kvar till operation! På måndag sker det. Mådag kl 07.15 ska jag infinna mig på sjukhuset, duschad och klar! Jisses, undrar hur tidigt man ska kliva upp? Och kommer jag kunna sover över huvud taget natten innan op? Det flyger många tankar och känslor genom mig nu. Försöker att inte tänka på det allt för mycket. Men det är lättare sagt än gjort.


Nu har min mamma anlänt hit. Och Anton är stormförtjust! Han ska leka med mormor heeela tiden, lillesöt!


Idag tänkte vi försöka kolla om det finns någon frisör som har dropin. Mitt hår är nämligen sugen på att klippas av :) Känner ju som så att jag kommer ju tappa en del hår sen efter op, för det gör dom allra flesta, så varför inte klippa sig redan nu? :) Vi får väl se om det blir någon klippning eller inte. Kan ju hända att alla frisörer har fullt upp nu.


Ikväll vaknas kanske bio. Får se om det finns tid och ork, vore onekligen roligt att få komma iväg bara jag och sambon, det händer inte ofta kan jag lova!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards