Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Joanna Löfdahl - 19 augusti 2010 12:47

Igår kväll mådde jag så illa och hade alldeles för mycket tankar i huvudet, så jag gick och la mig tidigt. Somnade nog strax efter kl 21. I morse vaknade jag för första gången på länge hyfsat utvilad. Hur skönt som helst! Jag ska börja lägga mig tidigare. Att sitta uppe den där tiden extra på kvällen, för att få en stund för sig själv, det är inte värt det. Det är inte värt att gå trött hela dagarna bara för den sakens skull. Är det något bra på tv på kvällen så är det ju bara att spela in!


Vi klev upp runt 06.20, heelt okej. Mycket bättre än kl 5! Haha

Anton har haft en riktig otursmorgon. Bara slagit sig, klämts sig och ramlat osv osv. Stackars mammas lilla älskling. Jag fick ringa tandläkaren nu på morgonen och rådfråga dom lite. För jag misstänker att han slagit munnen, och en tand kändes lite lös. Men jag fick inte titta ordentligt för Anton så det var svårt att avgöra. Men tandläkaren sa att vi skulle avvakta, så då får jag väl göra det då.


Idag har jag städat, fastän jag inte hade någon lust alls. Det regnar och är trist ute, då har jag aldrig lust att städa. Men jag tog mig i kragen och satte igång en tvätt, plockade upp alla leksaker från golvet, och så var det bara att dammsuga och torka. Passade på att städa inne på toaletten också. Den är så himla liten så den är snabbstädad. Värre är med badrummet, det orkar jag faktiskt inte ta idag. Det är så trångt och bökigt där inne, och tar sån tid att städa. Det är som tur var inte så illa där inne, men känner att jag skulle vilja städa ordentligt där snart.


Nu blir det lite slappande i soffan, det är jag värd!! Om en timme är det dags att hämta lilleman. Vet inte vad vi ska fördriva tiden med på eftermiddagen, får se vad vi hittar på helt enkelt. Kanske ute och leka i regnet. Det tråkiga är bara att jag har inga regnkläder. Och nu känns det ovärt att köpa också i och med att jag väntar på op.


Vad gör ni idag? :)

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards