Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Joanna Löfdahl - 26 augusti 2011 07:11

Godmorgon. Denna morgon känner jag är en smula godare än föregående mornar. Förkylningen börjar sakta släppa greppet om mig. Och är inte alls speciellt förkyld längre. Känns jätteskönt. Har lite kraxig hals kvar bara. Så känner mig hoppfull inför att kunna jobba till veckan. Nu har jag varit hemma hela veckan, och det är tråkigt att missa så mycket där borta. Men vad gör man? Anton är också piggare, han är lite snorig än.


Vaknade dock av en kissblöt unge. Blöjan hade läckt igenom, så det var blött i vår säng, han hade kommit över till oss. Så var bara att släpa sig upp och få på ungen en ny torr blöja, och sedan var han på bra humör igen :) Han dricker otroliga mängder vatten på kvällarna/nätterna. Det är väl för att komma i kapp det han missat att dricka under dagen. Han glömmer bort att dricka på dagtid när han leker, fastän vi påminner honom ofta. Nåväl, huvudsaken att han dricker. Men man hade väl önskat att han skulle dricka mer på dagtid.


Idag vet jag inte vad som sker. Känns som att det blir mest att ta det lugnt. Så inte förkylningen får nya tag om en. Skulle behöva städa lite här hemma idag. Och skulle behöva fixa lite ute i förrådet, man kommer knappt in där ute. Vad ska man med all skit till? Haha. Men just nu är största problemet en sönderslagen spegel som vi ställt ut i förrådet, för vi vet inte vart vi ska göra av den. Tror faktiskt inte dom har någonstans här på området där man kan slänga sånt. Dom har ju behållare för glas, men tror inte man kan slänga speglar där. Hmm.


Anton har precis ätit massor med frukost. I "vanliga fall" så äter han kanske ½-1 smörgås på morgonen. Idag åt han inte mindre än 4 limpmackor med kvaiar!! Jisses, snacka om hungrig kille. Peppar peppar, så har han dom senaste dagarna här ätit riktigt riktigt bra, både frukost, lunch, middag OCH mellanmål. Men ska väl inte ropa hej ännu, det kan ju vända lika fort igen. Men jag blir glad när han äter bra, det känns tryggt. Håller tummar och tår för att detta ska hålla i sig.


Nej nu ska jag se om jag kan hitta på något annat än att sitta här vid datorn. Tiden bara rusar iväg när man sitter här.


Vad ska ni hitta på idag?

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards