Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Joanna Löfdahl - 19 augusti 2011 20:22

Har känt att jag vill blogga hela dagen. Men har inte kommit mig för att göra det. Anton är nämligen sjuk igen. Så här har man varit på sin vakt hela dagen lång. Han har hög feber och är snorig som bara den. Plus att han har konstiga utslag, vet inte alls vad det är. De på barnmottagningen tyckte att det lät som vattkoppor, det är väl bara att avvakta och se hur det utvecklar sig. Anton har även haft en sorts feberkramp idag vid ett par tillfällen. Känns jobbig och en smula olustigt att hans feberkramper börjar ändra karaktär, känns inte bra alls. Mammas älskade lilla hjärta. Gör så ont i mammahjärtat att se sin älskade son sjuk. Det känns förbannats orättvist, vad har han gjort för att "förtjäna" alla sjukor som drabbar honom? Ser inte meningen med det. Blir förbannats frustrerad över att bara kunna sitta här och se på. Inte ett skit kan man göra åt det.


Känner mig en smula bitter på världen denna kväll. Känns som vi alltid är sjuka, som om vi aldrig får vara friska. Skönt att dagiset var stängt idag iaf, så slapp man ila till dagis och hämta hem en sjuk son. Han var pigg i morse nämligen. Sen efter ett par timmar så blev han konstig och kokhet. Skönt att vi fått vara hemma tillsammans hela dagen. Nu blir dom kommande dagarna väldigt lugna, så att lilleman får chans att återhämta sig och bli frisk.


Har pratat en massa i telefonen idag. Sjukvårdsrådgivningen, försökt ringa vårdcentralen men dom hade ingen telefontid förrän på måndag, sjukvårdsrådgivningen igen, barnmottagningen, en läkarer osv osv. Läkaren ringde upp på eftermiddagen så vi fick talas vid lite. Och beskrev för henne hur dagen har varit, och hon sa att det är feberkramp Anton haft, fastän den inte såg ut så som den brukar göra. Är bara att vänta och se hur det utvecklar sig. Jag lever på hoppet, om att vi snart får hålla oss friska. Läkaren sa också att hon för några dagar sedan bara fick svar på proverna dom tog på Anton när vi låg inne på barnmottagningen i juli. Någon immunprov, och det var för lågt, men hon visste inte om det berodde på att han var sjuk vid det tillfället, eller om det är så att han faktiskt har nedsatt immunförsvar. Så vi ska få ta ett nytt prov på honom, när han inte är sjuk. Jag hoppas bara på att vi kan få några svar snart. Och någon vettig hjälp. Må så vara att småbarn är sjuka ofta, men det här är faktiskt onormalt mycket, då till och med läkarna börjar reagera!


Nej nu tänker jag nog göra kväll snart. Är jättetrött efter all oro idag.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards