Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

18 Juli

Av Joanna Löfdahl - 18 juli 2011 17:18

Känns lite jobbigt att tiden går så himla fort, fastän vi ingenting gör. Och jag har ett sånt himla sug efter att umgås med folk, jag vill vara social! Mest hela tiden faktiskt, haha. Känns som jag är på allt och alla om att umgås, men får inte så mycket napp ;)


Idag har jag och sonen varit ute i regnet och lekt lite. Eller ja, tanken var den att gå och slänga soporna och sedan få leka lite i det mysiga regnet. Men det slutade regna nästan så fort vi kom utanför dörren, så typiskt. Jag som verkligen kände för en promenad i regnet. Men några droppar hann vi ju få på oss iaf. Jag och sonen bestämde oss för att gå en sväng, men han fastnade fort vid en gammal skola här i Vivalla. Den skolan ska nämligen rivas, och det stod grävmaskiner och grejer där, det gjorde hans dag! Han tyckte att det var så spännande och häfigt. Det riktigt lyste i hela ansiktet på honom. Underbara barn! Att så lite kan göra så mycket. Efter ett bra tag lyckades jag övertala honom om att vi skulle gå en sväng till, motvilligt följde han med. Så det blev en liten tripp iaf.


När vi ändå var ute och gick passade vi på att gå och handla lite. Så att vi hade alla ingredienser till middagen hemma. Sen när vi kom hem stod snickaren i våran hall. Nu äntligen ska dom ta och fixa de skåpluckor som fattas, de skåpluckor som inte satt här när vi flyttade in. Jag hade hoppats på att dom skulle byta ut dom helt och hållet, mot rejälare lyckor, för dem vi har nu känns inte så stabila. Men icket, vi tycks inte få några nya, tråkigt. Men han kunde inte fixa allt nu, han hade inte tid. Och det var väl tur, för då slapp jag pressa mig längst in i förrådet och ta fram luckorna på en gång, det var ju klyftigt av oss att ställa dem allra längst in.. Tyckte det var smart då, men nu kan jag ju känna att jag ångrar mig en smula ;)


Till middag blev det lassange idag. Muuums! Och den blev mycket godare än vanligt, eller så var det bara jag som var riktigt hunrgig, antingen eller. Men både sambon och sonen uppskattade det också, sambon genom att ta för sig lite mer och sonen genom att äta upp varenda smula från sin tallrik, han som länge nu bara har petat i maten. Så jag tolkar det som att jag verkligen fick till det den här gången ;) Muuuuums var det iaf! Och de gånger som jag får till det sådär extra gott, då känns det tråkigt att man kan äta så himla lite. Men det är skönt också, för annars hade jag aldrig kommit ifrån bordet ;)


Jo, vi fick läxa av snickaren till imorgon. Så jag vet ju vad vi kommer få spendera kvällen med. Nämligen med att först hämta dom där jädrans garderobsdörrarna längst in i förrådet. Jag har börjat svära inombords redan nu, så slipper jag uttala något högt sen n är det är dags att plocka fram dom ;) Och sen fick vi i läxa att tömma ur vårt städskåp, för dom ska fixa det också. Så vi har ju det vi gör ikväll, det kommer ta sin lilla tid. Jag som hade sett fram emot en lång skön dusch och sen lite slappande i soffan, eftersom städningen har jag redan gjort bort idag. Men tjii fick jag.


För övrigt är jag totalt genomtrött idag. Skulle kunna somna här och nu, precis på fläcken där jag sitter. Sov sällsynt dåligt natten som var. Hade svårt att somna, nickade till någon minut här och var. Sen runt kl 2, hade fortfarande inte hunnit somna ordentligt då, då vaknade Anton och ville sova med oss. Och precis när han lagt sig till rätta så kände jag på hans blöja att den var redan så gott som genomblöt, så det var bara att irra upp och ta fram ny blöja osv. Sen låg han och pratade och bökade runt ett bra tag innan han somnade om. Så det blev inte mycket sömn denna natt. Hoppas på några fler timmar kommande natt. Längtar såå efter att få gå och lägga mig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Joanna Löfdahl - 5 september 2013 21:19

Hohoho känns ju som att det var ett tag sedan man skrev här. Ska nog ta och kolla tillbaka lite över när jag skrev sist och så. Kommer bli spännande! Har ju ändå inte mycket för mig just nu. Inväntar bebbon som är beräknad IDAG! Hallååå, varsäru?! ...

Av Joanna Löfdahl - 27 februari 2012 17:38

Oj, det var eviheter sedan jag skrev här, tydligen. Men det är för att jag funnit ett annat ställe att blogga på. Får se om jag offentligör den andra bloggen eller inte. Det är skönt med en fristad. Men man vet aldrig. vi får som sagt se. Beror väl p...

Av Joanna Löfdahl - 6 februari 2012 17:44

Har haft bloggen låst ett par dagar. Hade tänkt göra om och så, i lite lugn och ro. Men nu är bloggen tillbaka, helt oförändrar. Så rolig är jag. Men jag orkade inte göra om den, så den får se ut här ett tag till. Under tiden har jag bloggat på ett a...

Av Joanna Löfdahl - 6 februari 2012 17:39


  Min älskade sötnos! Så himla söt och go!  

Av Joanna Löfdahl - 1 februari 2012 19:29

Här sitter jag och har precis kvällsfikat lite. Men känner mig ändå inte nöjd, så kanske slinker ner något mer innan kvällen är slut. Beror ju lite på hur länge till jag blir uppe också. Sitter här och känner mig som en enda stor äcklig HERPES hela j...

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards