Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Joanna Löfdahl - 25 juli 2010 22:20

Godkväll kära bloggläsare.  Ikväll är det en trött Joanna som skriver. Jag har i och för sig varit konstant trött sedan vi kom upp hit. Luftbyte kan verkligen göra en helt slut. Men nu känns det som man börjar landa snart. Idag har jag inte sovit soffa någonting alls på dagen, vilket jag nog gjort alla de andra dagarna här. Och lilleman börjar bli piggare han med nu.


Idag har det varit ganska tråkigt väder ute. Så jag fick för mig att vi skulle städa bilen idag! Så nu är den finare än den var när vi köpte den! Jag städade bilen invändigt och sambon utvändigt. Och nu är bilen fin! Nu ska den bara fixas också så att den går bra. Vi kan inte köra hem i bilen i det skick den är i nu. Det går verkligen inte. På vägen upp började bilen dra kraftigt åt höger. Och sista biten var jobbig för sambon att köra. Så ja, nu väntar vi bara att någon ska ta en titt på bilen åt oss. Vilket kanske sker imorgon. Ett är säkert, och det är att den måste fixas innan vi åker hemmåt.


Vi har även hunnit med en del utelek idag. Både hemma på mammas gård, och så åkte vi iväg in till Storuman en sväng så ungarna fick leka i lekpark, klättra och gunga lite och så. Och det blev väldigt uppskattat :) Ungarna hade väldigt roligt. Sen när det började blåsa upp till regn så packade vi in oss i bilen och åkte mot Stensele igen. På vägen hem stannade vi till i skogen och mamma plockade lite smultron till oss, och det var verkligen barnsligt gott.


Lilleman var trött hela eftermiddagen, men vi lyckades hålla honom vaken till kvällen. Så strax efter kl 19 så somnade han gott för natten. Föregående natt sov lillskrutten inte så bra, så vi får hoppas att denna natten blir bättre.


Kvällen har spenderats med lite yatzyspelande. Jag och systersonen spelade mot syrran och hennes kille, och jag och Gabriel vann såklart! Yaay! Vi var bäst :D Får se vad morgondagen har att bjuda på. Eventuellt ska vi hälsa på en gammal vän till mig, var länge sedan vi sågs nu. Så hoppas verkligen det blir av att vi ses.


Nu sitter dom andra och tittar på Alien 3 eller något sådant. Den är verkligen inget för mig, så jag satte mig här en stund. Men är trött så jag vill helst av allt bara gå och lägga mig. Men för tillfället sitter det folk över hela min sovplats.


Nu ska jag avrunda bloggandet för ikväll. Tänkte mest bara lämna ifrån mig ett livstecken. Vi lever och vi har det gott. Godnatt.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards