Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Joanna Löfdahl - 7 juli 2010 22:06

Jag och lilleman fick oss vårat åk! För mig var det premiär på nya cykeln, för lilleman var det premiär i nya kärran! Och första färden fick helt klart godkäns! Men ni må tro att man hinner tappa mycket benstyrka genom att inte ha cyklat på bara 1-2 månader! Shit! Så det blir lite grann att börja om från början nu. Men det ska väl inte vara några problem. Anton verkade gilla att få åka cykel kärra. Tog inge bilder dock, glömde helt och hållet bort det! Får ta nästa gång vi är ute och cyklar.


Ett problem dock med kärran, och det är förvaringen av den. Den går inte in i cykelboden, där jag för övrigt inte vågar ha den, folk stjäl som korpar här! :( Och det resulterar i att jag måste bära in den efter varje gång vi använt den. Och den går heller inte in i förrådet, eller genom vår lägenhetsdörr, om man inte plockar ner den lite. Det känns mindre roligt! Så idag när vi kom hem, hade handlat när vi var ute och cyklade, fick jag börja med att ta fram Antons vagn, spänna fast honom där, sedan montera ner cykel kärran så gott det gick, bära upp den för trappan, in i förrådet, och sen gå ner och hämta cykeln, och in med den också. Och sen gå ner efter dom två supertunga kassarna, och sist men inte minst, hämta Anton och ställa tillbaka vagnen. Han satt i trappen och var smått missnöjd under tiden. Han hade inte alls någon lust att sitta fast. Men han var säkrare i vagnen, så det fick bli så. För annars vill han gärna klättra i trappan, och det får han inte göra själv, en olycka händer så himla lätt. Och olyckor har vi fått nog av för ett tag framöver känns det som!


Denna dagen har bara rusat förbi, förstår inte riktigt hur det har gått till.

Känns som det blir sängen strax. Ska ta med mig vår nya golvfläkt med mig in i sovrummet, den är min nya bästa vän nu under sommaren!


Imorgon ska jag städa och greja och fixa lite. Hoppas lilleman är på gott humör och tillåter det bara. Hoppas även på att hinna med lite utelek imorgon. Om ett annat på eftermiddagen. Utelek är ett måste varje dag, för han sover så himla mycket bättre om nätterna då. Och det är guld värt!


Får blogga mer imorgn. Hade tänkt skriva lite mer, men orkar verkligen inte nu.


Godnatt.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards