Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Joanna Löfdahl - 18 juli 2010 21:18




Ballonger!

  

Anton djupt koncentrerad när han leker med ballonger.



Söta lilla busfröet! 


Vi har haft en jättemysig dag i Lindesberg.

Men jisses vad trött i knoppen man blev efter att ha träffat så många människor på en och samma gång. Men det var verkligen trevligt! Synd man inte träffas oftare! Anton har varit jätteduktig hela dagen, och ändå dom sista timmarna var han sååå trött. Men han somnade ändå inte i bilen på vägen hem! Duktig kille! Men fick kämpa med att hålla honom vaken, han fick leka med min plånbok på vägen hem, vilket resulterade i att den gick sönder lite.. Sånt som händer. Så nu är det snart dags att köpa en ny plånbok. Men det får väl bli när jag har mer att stoppa i den istället ;)


Orkar inte blogga så mycket ikväll, är verkligen jättetrött. Vi sitter och kikar på en film nu, när den är slut ska det hängas tvätt, och sedan blir det nog sängen. Imorgon ska vi tvätta och packa, och åka en liten sväng till Ikea. På tisdag åker vi mot norr! Ska bli så mysigt!


Vad har ni haft för er idag?     

Av Joanna Löfdahl - 18 juli 2010 09:25

Godmorgon mina bloggläsare! Här har det varit morgon sedan runt kl 7. Som vanligt med andra ord. Nu sitter jag här och har nyss duschat. Kaffet är klart också så jag ska snart ta mig en kopp. Anton sitter och leker på golvet för ovanlighetens skull =)


Vi ska snart få i oss lite frukost och sedan ska vi leta upp nå kläder, av den finare varianten, blir inte så svårt för grabbarna, men värre för min del, då jag inte har några finkläder! Sen när vi är klara ska vi packa in oss i bilen och åka till Lindesberg för att fira sambons syster som fyller 30 år idag! Ska bli roligt att få träffa allihopa.


Anton börjar bli trött nu, men tänkte hålla honom vaken så får han sova i bilen istället.


Nej, nu har jag inte tid att sitta och blogga, återkommer kanske senare då vi kommit hem. Annars så hörs vi en annan dag. Gissar på att jag inte kommer blogga så himla mycket här framöver, eftersom vi ska åka till Norrland.


Vad ska ni göra idag?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards