Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Joanna Löfdahl - 5 juli 2010 10:00

Jag har kommit till insikt med en del saker. Och jag har beslutat mig för att "göra mig av med" de relationer som får mig att må dåligt. Jag blir så oerhört frustrerad av att bara ge och ge, och inte få någonting tillbaka. Men det spelar ingen roll vad man säger, eftersom mina ord vänds till något helt annat när man pratar med vissa personer.


Jag tänker inte ställa upp något mer, jag tänker inte ta mer skit nu. Jag har också rätt att bli hörd, jag har rätt att då tycka vad jag tycker. Jag har rätt att få finnas. Och det jag tycker, tänker och säger har faktiskt också värde, även om en del har svårt att tro det! Världen kretsar inte kring er. Men om ni nu tycker att ni själva är så himla mycket viktigare än alla andra, så kan ni ju hålla er för er själva och fortsätta tycka så. Och ni kan sluta trycka ner andra i skosulorna för att ni själva ska känna er bättre. Ert överlägsna vis är inte något beundransvärt, snarare blir folk äcklade. Jag tycker det är ett äckligt beteende.


Men vill en del leva i en fantasivärld så måste dom väl få göra det. Jobbigt den dag de vaknar upp och verkligheten ger dom en ordenlig käftsmäll bara. Men kom inte till mig och gnäll då bara. Då är jag borta sedan länge.


Ska försöka slyta bry mig om alla så himla mycket, iaf de som bara suger all energi ur en utan att ge något som helst tillbaka. Ska rikta min energi till dom som är viktiga istället, min familj, dom få riktiga vänner jag har.


Nej, nog om detta. Nu ska jag slappa en stund, sedan ta itu med diskning och sätta igång en maskin tvätt till. Finns städnigt saker att göra :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards