Direktlänk till inlägg 7 december 2011

7 December

Av Joanna Löfdahl - 7 december 2011 14:24

Vi ska nog klä på oss snart och gå ut och känna lite på snön. Först lite kaffe bara. Får försöka skynda oss med kaffet bara, så vi hinner ut innan det är helt mörkt. Vi ska ut och posta ett brev. Så en liten promenad passar bra! Vill så gärna hinna känna på snön, innan den försvinner, för den kommer inte ligga kvar länge.


Trodde nog att jag skulle rusat ut med en gång i morse när jag såg att det var snö. Men än så länge har vi varit inne hela dagen. Jag och Anton har dock öppnat balkongdörren och stått och tittat på när det snöade som mest. Han blev så lycklig. För nu är det vinter! Säger han, för nu är det snö ute, och då är det bara så att det är vinter! Sådetså ;)


Fick Anton att sova hyfsat tidigt idag ändå. Trodde det skulle vara helt kört när vi sov så länge i morse. Men han var jättetrött ändå. Och gick och sparkade på saker och betedde sig allmänt illa. Så vi gick och la oss, och jag blev elaka mamman, för han var ju minsann inte alls trött. Sen låg han och gnuggade ögonen, gäspade stort och sa att han var ju vaken nu, han var ju inte trött, lillesöt. Vi låg där i sängen och myste och visst somnade väl han! Hihi, jag visste ju att han var trött. Och när han vaknade så var han glad och kom upp och sa att man mååååste sova om man ska orka gå ut till snön sen. Han är så otroligt klok min älskade son! Mammahjärtat värms såå!


Medans Anton sov passade jag på att plocka upp alla leksaker som låg överallt. Dammtorkade osv. Så nu är det lite dammsugning och golvtorkning kvar. Och det gör jag sen, efter vi varit ute i snön. Om jag orkar, annars blir det imorgon. Försöker, efter att folk sagt åt mig, att slappa också. Att man behöver få vila lite också, så jag övar på det ;)


Sitter och funderar på om jag ska orka mig iväg till sjukhuset imorgon bitti eller inte. Antingen imorgon eller på fredag. Dags för nästa injektion. Den första fick jag i måndags. Och jag ska få 2 gånger i veckan i 3 veckors tid. I arslet! Eller ja det var snarare höften, fastän dom sa rumpan först :P Nåväl. In i kroppen ska dom. Och jag skulle med största sannorlikhet bli lite piggare också. Men förmodligen inte förrän jag hade fått alla 6 injektioner. Så det är väl bara invänta piggheten. Och jag hoppas jag blir av med den bortdomnade foten. Har kanske hunnit gått med det för länge också, borde sökt för länge sedan. Ska även få näringsdrycker tydligen. Uh, vet inte alls hur dom smakar eller så. Blir spännande att se.


Nej, nu ska jag dricka det där kaffet. Sen ska vi klä på oss och försöka hinna känna lite på snön, innan den försvinner. Hoppas vi hinner!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Joanna Löfdahl - 5 september 2013 21:19

Hohoho känns ju som att det var ett tag sedan man skrev här. Ska nog ta och kolla tillbaka lite över när jag skrev sist och så. Kommer bli spännande! Har ju ändå inte mycket för mig just nu. Inväntar bebbon som är beräknad IDAG! Hallååå, varsäru?! ...

Av Joanna Löfdahl - 27 februari 2012 17:38

Oj, det var eviheter sedan jag skrev här, tydligen. Men det är för att jag funnit ett annat ställe att blogga på. Får se om jag offentligör den andra bloggen eller inte. Det är skönt med en fristad. Men man vet aldrig. vi får som sagt se. Beror väl p...

Av Joanna Löfdahl - 6 februari 2012 17:44

Har haft bloggen låst ett par dagar. Hade tänkt göra om och så, i lite lugn och ro. Men nu är bloggen tillbaka, helt oförändrar. Så rolig är jag. Men jag orkade inte göra om den, så den får se ut här ett tag till. Under tiden har jag bloggat på ett a...

Av Joanna Löfdahl - 6 februari 2012 17:39


  Min älskade sötnos! Så himla söt och go!  

Av Joanna Löfdahl - 1 februari 2012 19:29

Här sitter jag och har precis kvällsfikat lite. Men känner mig ändå inte nöjd, så kanske slinker ner något mer innan kvällen är slut. Beror ju lite på hur länge till jag blir uppe också. Sitter här och känner mig som en enda stor äcklig HERPES hela j...

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards