Alla inlägg under maj 2011

Av Joanna Löfdahl - 6 maj 2011 20:37

Jag är ingen vidare muntergök just nu. Har suttit och ätit massa godis ikväll, inte bra inte bra. Men har inte kunnat motstå, det är extra svårt "den tiden i månaden". Så jag käkar mitt godis, och så tar jag nya tag när man är som folk igen.. Ja och som det inte vore nog så tänkte jag precis sluta röka också. Jag tänkte väl inte så långt som att det skulle krocka med att vara tjej. Så nåja, lika bra att slå två flugor i en smäll. Hoppas jag kan vara "snäll och trevlig" mot min omgivning iaf.


Har varit grymt röksugen hela dagen. Men det är bara den där första ciggen jag vill ha, det är bara den första som smakar gott. Resten röker man bara för att dom finns där. Och jag tänker inte köpa massa ciggareter längre, inte när det bara är den första jag villa ha. Ni skulle bara veta hur gärna jag vill ha den där första ciggen bara. Den som får det att pirra i hela kroppen, ända långt ner i tårna. Känna hur kroppen halvt domnar bort och känner sig i fylla. Haha det är tur att det inte blir så varje cigg man tar, isf skulle jag vara fast för evigt ;)


Och att sluta röka bättrar på sötsuget gånger tusen! Så man sitter och tuggar på något i saknad av den där ciggen man egentligen vill ha. Superdrygt. Men man får se till att försöka välja något hyfsat nyttigt att tugga på. Som jordgubbar tex, det är min nya drog! Det är så gudomligt gott, kan verkligen inte få nog.


Längtar nog efter en cigg extra mycket nu när man går omkring och känner sig lite småledsen. Det känns som något är fel men att man inte riktigt kan sätta fingret på vad. Det känns bara ängsligt på något vis. Kanske sitter man och tänker alldeles för mycket, sitter och  känner efter alldeles för mycket. Känner en hel del saknad, efter an massa fantastiska människor. Önskar såå att alla de man bryr sig om och tycker om bodde närmare. Saknar någon att ta en fika med, surra en stund med, någon som tittar förbi. Saknar saknar saknar... en hel del!


En sak som inte heller underlättar, varken humöret eller röksuget.. Det är att jag är så himla trött så det finns ju inte ord för det. Jag håller på att somna ungefär mest hela tiden. Jag har vart på väg att somna ett flertal gånger idag. Och tröttheten har inga gränser. Är genomtrött precis hela tiden. Men läkaren sa igår att man blir trött av allergi. Men hur länge ska jag behöva vara trött?! Och jag har aldrig varit allergisk förut, så varför nu?! Ser liksom inte meningen med det. Det känns inte rättvist.

Av Joanna Löfdahl - 6 maj 2011 13:36

Här sitter jag med en kopp kaffe. Denna gudadryck ;) Jag kan helt enkelt inte få nog at kaffe! Dricker verkligen mängder med kaffe nu för tiden. I need it! Är supertrött och skulle nog inte kunna stå på benen utan kaffet.


Igår blev det en tripp till vårdcentralen igen. Kunde knappt andas på morgonen. Och kvällen innan höll jag på att gå åt av hosta. Så jag ringde vc. Fick komma dit, och dom lyssnade på mina lungor. Och där lät det trångt och trögt. Så jag fick inhalera lite där, och kände genast förbättring. Sa att jag inte visste om jag var dyngförkyld eller om det hörde till den påstådda allergin. Och läkarens bedömning var att det lät som allergi. Så fick en kort sjukskrivning som sträcker sig tills på tisdag. Och så fick jag en bunt nya mediciner med mig hem. Så nu har jag både allergitabletter, någon nässpray, min vanliga astmamedicin + nu även bricanyl och hostmedicin. Cocilana fick jag utskrivet, tog mig en hutt igår kväll, och i natt har jag sovit som en kratta!! Fyy. Är så trött idag.


Känns som jag bara vill gå och lägga mig. Sova resten av dagen. Men det kan man ju inte göra. Vi ska ju ut om en stund. Kanske handla lite till fredagsmysmiddag. Min käre sambo sa något om att han ville ha tacos. Och det är ju såå gott, så självklart kan vi ha det till middag. MUMS.


Har städat och haft mig idag. Kände att jag var alldeles för trött för att sitta stilla. För hade jag bara suttit så hade jag somnat. Har dammtorkat, hängt tvätt, dammsugat, torkat golven osv osv. Så nu känner jag mig rätt nöjd. Nu har vi helgfint här hemma, känns skönt!


Återstår att se vad denna helgen har att erbjuda. Hoppas på något roligt.


Ääär fruktansvärt röksugen. Känns inte så bra.



Av Joanna Löfdahl - 4 maj 2011 08:07

Sitter här med morgonens första kaffe. Underbart gott. Hade såklart smakat ännu bättre om jag hade haft någon här som också tog en kopp kaffe, så man slapp sitta här själv. Men nu får jag nöja mig med mitt eget sällskap. Men djaa, det duger väl ;)


Har inte haft någon vidare blogginspiration på sista tiden. Vet inte riktigt vad jag ska ha skrivit om osv. Så de flesta dagar har jag bara låtit bli. Har känt mig så stressad på sista tiden. Så jag har inte tagit mig tid att blogga. Har inte haft ro att sitta ner och skriva ett inlägg. Men nu tänkte jag försöka mig på det. Nu har jag ändå inget annat för mig, är hemma och är sjuk.


Igår möblerade vi om lite här hemma. Det är så kul att göra lite ändringar ibland. Och jag måste väl säga att jag är rätt nöjd! Men idag har jag träningsvärk! Men det är väl bra, då känner man ju att man har gjort något. Det enda jag inte är helt nöjd med är massa sladdar överallt. Det skulle vara så himla mycket snyggare om allt var trådlöst! Haha.


Och så var det allra första utvecklingssamtalet för lilleman igår. Det var verkligen spännande! Och vi fick höra att vi har en väldigt verbal son, som gör sig förstådd och han pratar mycket på dagis. Han pratar mycket hemma också, så det visste vi ju redan ;) Och han hjälper gärna fröknarna med allt möjligt, så som duka bordet köra matvagnen osv. Och jag vet ju att han gärna hjälper till hemma också. Tex om jag ska städa så SKA han ha en egen sop, ska jag dammtorka vill han ha en egen trasa osv. Vattnar jag blommorna ska han ha en egen vattenkanna och hjälpa mamma vattna, lillesöt! Han får självklart hjälpa till, vi har två vattenkannor, men han får inget vatten i sin, haha fräck man är ibland ;)


Nej nu ska jag njuta av mitt kaffe. Sen ska jag ta och dammsuga lite och plocka och dona. Måste hålla mig sysselsatt känner jag. Ska väl försöka slappa lite också, vila upp mig så jag blir frisk någon gång. Är inget vidare att vara sjuk.

Av Joanna Löfdahl - 3 maj 2011 23:02

Ligger i sängen och ska strax försöka sova. Hoppas man lyckas. Tankarna är på lite andra håll denna kväll. Men det är så ibland. Det kan inte alltid bli som man hoppats på eller tänkt sig. Det är bara att ta nya tag.Vi har gjort om lite hemma. Det blev iaf som vi hade tänkt oss. Kul med lite förändringar ibland. Speciellt när det blir till det bättre.Idag hade vi vårt allra första utvecklingssamtal på dagis. Var roligt!! Vi fck höra att vi har en väldigt verbal son som gör sig väl förstådd. Det var roligt att höra. En riktig liten hjälpreda är han också sa dom. Han vill gärna hjälpa fröknarna med allt. Nu ska jag försöka sova. Så mankanske kan vara som folk imorgon. Godnatt.

Av Joanna Löfdahl - 3 maj 2011 23:02

Ligger i sängen och ska strax försöka sova. Hoppas man lyckas. Tankarna är på lite andra håll denna kväll. Men det är så ibland. Det kan inte alltid bli som man hoppats på eller tänkt sig. Det är bara att ta nya tag.Vi har gjort om lite hemma. Det blev iaf som vi hade tänkt oss. Kul med lite förändringar ibland. Speciellt när det blir till det bättre.Idag hade vi vårt allra första utvecklingssamtal på dagis. Var roligt!! Vi fck höra att vi har en väldigt verbal son som gör sig väl förstådd. Det var roligt att höra. En riktig liten hjälpreda är han också sa dom. Han vill gärna hjälpa fröknarna med allt. Nu ska jag försöka sova. Så mankanske kan vara som folk imorgon. Godnatt.

Av Joanna Löfdahl - 2 maj 2011 10:05

Nu är det redan maj månad. Herre gud vad tiden bara rusar iväg! Jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Det är ju tråkigt! Kan den inte stanna upp lite, bara lite så man hinner njuta en stund. Ja såklart inte av denna dag då, för det är kallt och blåsigt. Plus att jag tror att jag är dyngförkyld. Känner mig tung i huvudet, snorar och har mig samtidigt som det känns jättetätt i näsan. Min käre sambon tror det är pollen, men jag vet inte vad jag ska tro.


Idag blir jag hemma från jobb. Känner att jag orkar faktiskt inte släpa mig iväg dit när jag mår såhär. Har varit på vårdcentralen nu på morgonen för att ta blodprov. En hel timme fick jag vänta innan det var min tur att ta prov, snacka om drygt! 4-5 rör med blog tog dom. Så dom lär väl se om det är något som inte står riktigt rätt till. Undrar när jag får veta hur proverna ser ut? Om jag får veta? Nåväl, det återstår att se.


Nu ska jag fortsätta vila mig. Ska samla kraft inför att städa lite. Ska verkligen försöka orka städa lite. För det är spillt en massa på golvet, inte så fräscht.


Jo måste bara berätta en äcklig sak. När jag kom hem från vårdcentralen så tyckte jag det luktade lite illa i trapphuset... och tittade mig omkring. Vet ni vad jag hittade? En STOR hög med bajs :S Fy bubblan vad äckligt!

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards