Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Joanna Löfdahl - 22 maj 2011 21:34

  Kände bara för att lägga ut en bild på dagens middag. Den bestod av Tonfisksallad med bulgur och ägghalvor, såå himla gott var det! Som vanligt äter jag på en liten tallrik så lurar man sina ögon och dom tror man äter massor :)

Av Joanna Löfdahl - 22 maj 2011 09:03

Kände att nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. Har varken haft tid, ork eller lust till att blogga. Har varit rätt trött och slut på, och så har vi haft annat för oss. Bland annat jobbade jag hela veckan. Första hela veckan på arbetsträningen sedan jag började där. Kändes bra fraktiskt. För innan har jag faktiskt inte varit där så mycket, för vi har ju varit mycket sjuka och så. Nu hoppas jag att vi kan få hålla oss friska.


Idag sitter jag här med en enorm träningsvärk. Och det känns jättebra faktiskt! Haha. I fredags var jag på tjejfest nämligen och efter det blev det utgång med brudarna. Vi hade så himla roligt! Och jag dansade så som jag aldrig tidigare har dansat. Vi dansade och dansade och dansade. Och jag vågade dansa, och det var så himla roligt. Jag behövde verkligen en utekväll med tjejerna. Det var en toppenkväll. Visst var jag lite nervös för det var första gången efter operationen som jag drack alkohol. Men det gick superbra. Var för övrigt första gången sedan Anton kom till världen som jag var ut på fest också. Det var roligt!


Nu sitter jag här med dagens första kopp kaffe. Gudomligt gott. Kaffe är ett måste!


Imorgon är det dags för jobb igen. Hoppas träningsvärken lagt sig lite tills imorgon. Annars får det gå ändå :) Lilleman ska på dagis imorgon, hoppas lämningarna på dagis går bättre nästa vecka.. Denna veckan som varit har det varit massor med protester och en del tårar vid lämningarna. Det är så himla jobbigt när det bli så. Mammahjärtat slits itu. Men det gick bra till sist.


Vet inte om jag har något annat roligt att berätta. Jo, igår var det Vivallafestivalen. Och vi gick dit fram mot kvällskvisten. Då var Dogge doggelito där och uppträdde, det var ju lite roligt faktiskt ^^

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards