Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Joanna Löfdahl - 4 maj 2011 08:07

Sitter här med morgonens första kaffe. Underbart gott. Hade såklart smakat ännu bättre om jag hade haft någon här som också tog en kopp kaffe, så man slapp sitta här själv. Men nu får jag nöja mig med mitt eget sällskap. Men djaa, det duger väl ;)


Har inte haft någon vidare blogginspiration på sista tiden. Vet inte riktigt vad jag ska ha skrivit om osv. Så de flesta dagar har jag bara låtit bli. Har känt mig så stressad på sista tiden. Så jag har inte tagit mig tid att blogga. Har inte haft ro att sitta ner och skriva ett inlägg. Men nu tänkte jag försöka mig på det. Nu har jag ändå inget annat för mig, är hemma och är sjuk.


Igår möblerade vi om lite här hemma. Det är så kul att göra lite ändringar ibland. Och jag måste väl säga att jag är rätt nöjd! Men idag har jag träningsvärk! Men det är väl bra, då känner man ju att man har gjort något. Det enda jag inte är helt nöjd med är massa sladdar överallt. Det skulle vara så himla mycket snyggare om allt var trådlöst! Haha.


Och så var det allra första utvecklingssamtalet för lilleman igår. Det var verkligen spännande! Och vi fick höra att vi har en väldigt verbal son, som gör sig förstådd och han pratar mycket på dagis. Han pratar mycket hemma också, så det visste vi ju redan ;) Och han hjälper gärna fröknarna med allt möjligt, så som duka bordet köra matvagnen osv. Och jag vet ju att han gärna hjälper till hemma också. Tex om jag ska städa så SKA han ha en egen sop, ska jag dammtorka vill han ha en egen trasa osv. Vattnar jag blommorna ska han ha en egen vattenkanna och hjälpa mamma vattna, lillesöt! Han får självklart hjälpa till, vi har två vattenkannor, men han får inget vatten i sin, haha fräck man är ibland ;)


Nej nu ska jag njuta av mitt kaffe. Sen ska jag ta och dammsuga lite och plocka och dona. Måste hålla mig sysselsatt känner jag. Ska väl försöka slappa lite också, vila upp mig så jag blir frisk någon gång. Är inget vidare att vara sjuk.

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards