Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Joanna Löfdahl - 16 januari 2012 08:24

Sitter här och dricker mitt morgonkaffe i hopp om att piggna till en smula. Är helt sinnessjukt mongotrött mest hela tiden. Tror det är dags att ringa och be om att de ska kolla mina värden! Och inte bara anta hit och dit, att det är näringsbrister och vette tusan allt. Den här gången får dom allt ta och ta lite prover! Punkt slut!


Idag står röjning på schemat. Inte för att jag orkar, för det gör jag inte. Är egentligen alldeles för trött. Men jag får trotsa tröttheten och ta tag i städningen ändå. Ska städa och tvätta och dammtorka och allt sånt där tråkigt. Blir skönt när det är klart sen. När allt är rent och fint. Då kan man sätta sig ner och pusta ut. Skulle behöva torka golven idag också. För jag gjorde aldrig det sist jag städade. Så idag blir det både dammsugning och golvtorkning. Och badrummet behöver få sig en omgång. 


Anton vill mest hela tiden måla med sin vattenfärg. Han fick det i födelsedagspresent och mig och Patrik. Och det vart en fullträff, han älskar det! Och han kan sitta och måla hur länge som helst. Sen lägger han undan allt för han tror han är färdig. Så går han och leker med något annat några minuter sen kommer han ju på att han ville måla mera, lillesöt! Känns roligt att presenten blev en sådan fullträff :)


Nu är kaffet snart slut. Och när det är slut ska jag börja med att vattna mina stackars blommor innan dom slickar fönsterbrädorna. Det ser ut på vissa som att det är nära nu.. Ska pyssla om dom lite extra då flera av blommorna är på G att blomma nu :) Så något bra måste jag ju göra ändå ;)


Vad gör ni idag, denna måndag? :)

Anton går och längtar efter dagis. Han trodde han skulle dit idag. Men han börjar imorgon igen efter ledigheten. Han skulle ju börjat förra tisdagen. Men han åt fortfarande penicillin då, 3 gånger om dagen, så vi kände det var lika bra att han fick en extra vecka hemma då. Så imorgon är han redo för dagis igen. Tror han saknat kompisarna och fröknarna. Det är förståss fröknarna han pratar mest om ;)

Presentation

Joanna heter jag, 25 år och bosatt i Örebro. Är sambo och mamma, det är helt oslagbart.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Anton är

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Läsare

bloglovin

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards